DDB face transferuri la Dinamo pentru salvarea de la retrogradare. „Câinii” au adus un atacant, care nu a mai jucat de un an

Giosanu Catinca / 07.04.2021, 15:29
DDB face transferuri la Dinamo pentru salvarea de la retrogradare. „Câinii” au adus un atacant, care nu a mai jucat de un an

Dinamo vrea să își întărească lotul cu un om de gol. „Câinii” au adus un atacant, care nu a mai jucat de un an. Internaționalul ar putea să semneze un contract valabil până la finalul sezonului actual, cu posibilitatea de a prelungi pentru încă un an dacă o să dea randament. Despre ce jucător este vorba?

DDB face transferuri la Dinamo pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo este la un pas să bifeze transferul atacantului Joseph Akpala. Nigerianul cu peste 100 de goluri în Belgia a ajuns deja la București, a efectuat vizita medicală în această dimineață. Ba chiar s-a antrenat deja pe terenul de la Săftica.

Mario Nicolae, managerul sportiv al echipei din „Ștefan cel Mare”, a anunțat că Dinamo s-a înțeles cu Joseph Akpala. În cazul în care lucrurile vor decurge așa au stabilit cele două părți, atacantul nigerian va semna un contract valabil până la finalul acestui sezon. Fotbalistului internațional i se va oferi posibilitatea de a prelungi pentru încă un an în cazul în care o să facă față provocărilor.

Suntem în mare parte înţeleşi cu Akpala, urmând ca zilele următoare să efectueze vizita medicală. Dacă totul este în regulă, o să semneze până la finalul sezonului cu posibilitatea de a prelungi din vară pentru încă un sezon. Dar asta, în condiţiile în care vom vedea ce se va întâmpla, unde se va situa şi clubul, care va fi şi randamentul lui sportiv. Acum e foarte devreme să discutăm despre asta. Discutăm de un contract până la finalul sezonului agreat de ambele părţi. Vom vedea pe viitor dacă va fi prelungit.”, a subliniat Mario Nicolae, conform realitateasportiva.net.

Joseph Akpala este în prezent liber de contract
Joseph Akpala este în prezent liber de contract

„Câinii” au adus un atacant, care nu a mai jucat de un an

Chiar dacă discuțiile dintre Dinamo și Joseph Akpala se vor concretiza, nigerianul are șanse mici să fie inclus de Gigi Mulțescu în lotul lui Dinamo pentru meciul cu Academica Clinceni. Partida este programată vineri, la ora 20:30.

De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC, ambele din Nigeria. De asemenea, a fost legitimat la Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly, precum și la Oostende.

Nigerianul în vârstă de 34 de ani a fost transferat de Charleroi în 2006 de la Bendel, club din țara sa natală, pentru 300.000 de euro. Doi ani mai târziu, el a plecat la Club Brugge pentru trei milioane de euro.

150.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Akpala, conform publicației de specialitate transfermarkt.com. Internaționalul are șapte selecții în naționala Nigeriei. Surprinzător este faptul că el a marcat un singur gol la prima reprezentantivă.

Tags: