De când se iubesc, de fapt, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Dezvăluirea care face lumină în cazul poveștii lor de dragoste

Moldoveanu Camelia / 22.06.2021, 17:09

Povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac este una mai veche decât și-ar fi putut închipui multă lume. În același timp și una destul de controversată, dat fiind faptul că cei doi n-au confirmat dar nici n-au negat informațiile apărute în presă. Cu toate acestea, apropiații i-au dat de gol și au povestit câteva detalii cel puțin interesante.

De când se iubesc, de fapt, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

În 2019 Ion Ion Țiriac anunța public faptul că divorțul de Ileana Lazariuc s-a produs cu 2 ani în urmă. Discreți și în viața de cuplu, dar și după despărțire, cei doi au păstrat acest secret până când n-au mai putut nega despărțirea. Se pare că cel care a impus această regulă a fost chiar fiul miliardarului Ion Țiriac.

Potrivit click.ro, Țiriac Junior n-ar fi suferit prea mult după despărțirea de mama celor doi copii ai săi pentru că a intrat imediat într-o relație cu Sorana Cîrstea. Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul cel mare al lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci afându-se în tribune. Mai mult, era de notorietate printre apropiați faptul că cei doi îndrăgostiți își petrec vacanțele împreună de ceva vreme.

Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a spus o persoană apropiată celor doi potrivit sursei citate.

Cu alte cuvinte, Soara Cîrstea și Ion Țiriac se iubesc încă din 2017 și de atunci fac tot posibilul pentru a nu fi observați împreună. Ce-i drept le și iese, ținând cont de faptul că nu există nicio poză împreună.

Nunta anului în România?

Personalitățile sportului românesc s-ar putea reuni la unul dintre cele mai mari evenimente mondene din ultimii ani. În cercurile restrânse se vorbește tot mai des despre iminenta căsătorie dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Cei doi formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din sportul autohton și nu numai.

După ce, la începutul anului, Sorana Cîrstea a apărut cu un inel pe deget, zvonurile au început să curgă! Acum, se vorbește din ce în ce mai des despre oficializarea relației, iar apropiații celor doi confirmă planurile.

Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au transmis surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.