De ce a fost trimis pe teren Budescu doar 4 minute. Care ar fi planul lui Gigi Becali

Bădulescu Silvian / 20.12.2021, 09:25
De ce a fost trimis pe teren Budescu doar 4 minute. Care ar fi planul lui Gigi Becali

FCSB a remizat, 0-0, în partida de la Sepsi OSK. Roș-albaștrii încheie anul cu un punct luat în deplasare, dar rămâne la zece lungi de undă de liderul CFR Cluj.

„L-au băgat patru minute ca să își bată joc de el”

Constantin Budescu era văzut drept unul dintre jucătorii care să facă diferența la FCSB, în momentul în care acesta s-a întors la echipa din Berceni. Din nefericire pentru roș-albaștri, aceasta nu a fost jucătorul de acum câțiva ani, iar criticile lui Gigi Becali s-au înmulțit la adresa fotbalistului.

În ultima partidă de la Sepsi, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligi Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația jucătorului la GSP Live.

Eu n-am înțeles de ce l-au ținut pe Budescu rezervă, când ei jucau haotic, dezlânat. L-au băgat patru minute ca să își bată joc de el. Nu e om de care să râzi așa. Ăștia cu experiență trebuie lăsați să joace mai mult timp, fiindcă în trei minute nici nu se încâlzesc. Dar „antrenorul principal de la FCSB” nu poate fi contrazis.

În momentul când ai văzut că echipa e dezordonată și sunt atâtea faze pentru Sepsi, care putea să câștige meciul, trebuie să îi bagi pe ăștia bătrânii măcar jumătate de oră. Le și poți reproșa după aia dacă nu trag echipa”.

Ștefan Târnovanu, surpriza plăcută

În partida de la Sfântu Gheorghe, surpriza, plăcută ulterior, a lui Toni Petrea a fost Ștefan Târnovanu. Portarul în vârstă de 21 de ani a fost titularizat în partida cu Sepsi OSK, în dauna lui Andrei Vlad. Toni Petrea a comentat această alegere.

Octavian Popescu e suspendat, Ianis Stoica accidentat, la fel și Perianu. Am găsit această variantă” a declarat înaintea partidei.

Pentru această partidă, „perla” Octavian Popescu a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Toni Petrea a găsit dificultăți în a alcătui formația de start, în ceea ce privește regula under-21. Acesta a trebuit să-l introducă în poartă pe Ștefan Târnovanu, cel care a oferit siguranță între buturi.

Dumitru Dragomir a remarcat prestația bună a lui Târnovanu, cel care a dat siguranță între buturi.

Mi-a plăcut meciul. Mai apar jucători tineri de mare valoare. Portarul ăsta, Târnovanu, și doi tineri de la Sepsi, dar portarul a apărat de senzație” a subliniat fostul președinte LPF.

Acesta a fost la prima partidă ca titular în această stagiune pentru roș-albaștri. El a mai bifat două apariții pentru FCSB în stagiunea trecută, în play-off, când bifa 180 de minute în meciurile cu CS Universitatea Craiova și CFR Cluj. Conform Transfermarkt, cota de piață a acestuia este doar 150.000 de euro. De asemenea, contractul cu vicecampioana țării îi expiră în 2024.