EXCLUSIV. Continuă conflictul dintre Iulian Mamele și Dan Alexa. „Eu nu mă cert cu femeile. Are ceva personal cu mine”

Marian Cărăvan / 01.06.2021, 20:45
EXCLUSIV. Continuă conflictul dintre Iulian Mamele și Dan Alexa. „Eu nu mă cert cu femeile. Are ceva personal cu mine”

Invitat în cadrul ediției de marți, 1 iunie a emisiunii PlayMaker, fostul fundaș central Iulian Mamele i-a dat o replică plină de ironie lui Dan Alexa. Un vechi adversar de pe vremea când erau jucători activi.

EXCLUSIV. Continuă conflictul dintre Iulian Mamele și Dan Alexa. „Eu nu mă cert cu femeile. Are ceva personal cu mine”

Jucător cu sute de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, Iulian Mamele a fost invitatul lui Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu în cadrul ediție de marți, 1 iunie. a emisiunii PlayMaker. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri incendiare din fotbalul românesc, a vorbit despre greutățile din viața sa, despre experiențele de la echipele la care a jucat. Iulian Mamele nu a ocolit nici diferendul pe care l-a avut cu Dan Alexa, pe când erau adversari pe terenul de fotbal.

Cei doi au avut un conflict pe teren, la un meci Pandurii – Rapid. La ceva timp distanță, Dan Alexa i-a devenit antrenor lui Iulian Mamele la Concordia Chiajna. „Chirurgul” nu a uitat episodul și ținea să îi reamintească fundașului de câte ori avea ocazia. Îl întreba mereu dacă mai este „smardoi”.

De multe ori am vrut să îl întreb ce vrea să zică cu chestia asta. Pe unde mă întâlneam cu el, mă întreba: ce faci Mamele, mai ești smardoi? Eu am avut un conflict cu Pancu și a intervenit el. Cu Pancu m-am mai întâlnit și n-am avut nimic unul cu celălalt. Ne-am salutat. Probabil Alexa este un băiat orgolios, care ține minte conflictele astea, a declarat Iulian Mamele, la emisiunea PlayMaker, de la PlaySport.ro.

Continua conflictul dintre Iulian Mamele si Dan Alexa
Continua conflictul dintre Iulian Mamele si Dan Alexa

Nici Dan Alexa nu se lasă mai prejos

După interviul acordat de Iulian Mamele în EXCLUSIVITATE pentru PlaySport.ro în urmă cu câteva luni (Vezi AICI întreaga poveste), în care a povestit și episodul cu Alexa, actualul antrenor al celor de la Poli Timișoara oferit și el o replică fostului fundaș. Conflictul dintre Iulian Mamele și Dan Alexa e departe de a fi încheiat.

Când dai un interviu o dată la patru ani, le zici pe toate. Mai refulezi. Eu i-aș replica lui Mamele, dar știi care e problema? Până îmi dă replica, peste patru ani, mă plictisesc”, a afirmat Alexa, pentru ProSport Live.

O nouă replică subtilă oferită de Mamele

Conflictul de la distanță se păstrează între cei doi fotbaliști și după această emisiune. Iulian Mamele nu a dorit să rămână dator.  Fostul fundaș a făcut referire la momentul în care Dan Alexa a fost lovit cu pumnul în figură de Anamaria Prodan, momentul fiind surprins de camerele TV.

A fost răutăcios. Eu nu mă cert cu femeile. În cel mai rău caz, o punem pe soția mea să se certe cu el. N-ai văzut? El se bate cu femeile, se ceartă cu femeile. N-ați văzut pe la TV? Îl felicit pe această cale, că a putut să se abțină și a fost fair-play față de Ana. Dacă unde mă întâlnesc cu tine, mă întrebi dacă sunt mai smardoi, înseamnă că ai ceva personal cu mine. Apoi, ne-am întâlnit la Chiajna și eram pe lista neagră. Chiar le-am zis la băieți: vine Alexa și o să fiu cap de listă. Ceea ce s-a și întâmplat”, a adăugat Mamele, la PlayMaker!

Cine este Iulian Mamele?

Iulian Mamele s-a născut pe 17 februarie 1985, la București, și a evoluat în mare parte a carierei sale la Concordia Chiajna, în două perioade: 2008-2012 și 2015-2017. De asemenea, a mai evoluat doi ani la Pandurii Târgu-Jiu, între 2012-2014, dar și un sezon la Viitorul Constanța, între 2014 și 2015.

A adunat 129 de meciuri în Liga 1, reușind să marcheze un singur gol. Pe când evolua la Pandurii Târgu-Jiu, a punctat chiar împotriva echipei la care avea să evolueze ulterior, Viitorul Constanța, într-o victorie scor 4-1.

Iulian Mamele a fost invitatul lui Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, la cea de-a doua ediție a emisiunii „PlayMaker”.