De ce nu l-a convins CFR Cluj pe Eric Bicfalvi să revină în România. Campioana a negociat cu fostul mijlocaș de la FCSB și Dinamo

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.06.2022, 19:53
De ce nu l-a convins CFR Cluj pe Eric Bicfalvi să revină în România. Campioana a negociat cu fostul mijlocaș de la FCSB și Dinamo

Campioana CFR Cluj a fost interesată de readucerea lui Eric Bicfalvi în Liga 1 în această vară, dar a fost nevoită să renunțe destul de repede la această idee. Președintele Cristi Balaj a explicat că formația din Gruia nu avea cum să îi satisfacă fostului fotbalist de la FCSB și Dinamo pretențiile salariale.

CFR Cluj s-a speriat de salariul foarte mare pe care îl are Eric Bicfalvi în Rusia

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Ural Ekaterinburg și, în plus, ar avea șansa și de a ocupa o funcție în cadrul clubului rus după retragerea din activitatea de fotbalist. Din acest motiv, este destul de puțin probabil ca internaționalul român să plece prea curând de la această echipă.

Totuși, CFR Cluj ar fi încercat să profite de situația politică instabilă existentă în Rusia în acest moment, în contextul războiului din Ucraina. Fotbaliștii străini din această țară ar putea avea șansa de a-și rezilia unilateral contractele. Doar că Balaj a subliniat că Bicfalvi este un om de onoare, care nu și-ar lăsa clubul în astfel de momente dificile. Totuși, președintele de la CFR Cluj a lăsat de înțeles că încă nu este nimic decis sută la sută în ceea ce privește acest eventual transfer.

Cristi Balaj: „Și pentru ei ar fi benefic să joace în cupele europene”

„Am purtat câteva discuții acum trei săptămâni. Nu a fost dezvoltat subiectul. Bicfalvi este sub contract în Rusia, există posibilitatea de a încheia unilateral contractul din prisma războiului.

Cunoscându-l pe Bicfvali, o personalitate puternică, un om care are caracter, este greu atâta timp cât anumiți oameni cu care ai colaborat nu au greșit vreodată față de tine… Este greu să le întorci spatele. Nu ai cum să nu apreciezi, chiar dacă situația politică în aceste momente ne face să avem și o altă părere… E greu să mă pun în locul lui. Are un contract și foarte mare.

Și pentru clubul din Rusia ar fi benefic să-l aibă pe jucător, chiar și sub formă de împrumut, la CFR Cluj, pentru a juca în cupele europene. Nu am insistat foarte mult, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul său.

Este delicat subiectul, nu știu dacă aș accepta o asemenea ofertă în Rusia (n.r. – în conducerea clubului Ural), dar nu știu ce informații primește Bicfalvi acolo”, a spus Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, potrivit sport.ro.

CFR Cluj mai vrea o „perlă” a Ligii 1. Prețul pretins de proprietari nu este însă pe placul șefilor campioanei