De ce o scoate Mitică Dragomir pe Rapid din lupta pentru titlu

George Drafta 21.09.2023, 16:55
De ce o scoate Mitică Dragomir pe Rapid din lupta pentru titlu

Fostul preşedinte al LPF a tras concluziile după primele 9 etape disputate din campionatul intern.

Deşi înaintea începutului de sezon mai multe echipe şi-au anunţat intenţia de a se lupta pentru titlul de campioană, Dumitru Dragomir crede că doar două dintre ele sunt capabile de reuşită. Fără un început grozav de stagiune, Rapid şi Farul sunt scoase din calcule pentru acest obiectiv. Giuleştenii plătesc tribut unei decizii luată în urmă cu mai mult timp, consideră „Oracolul din Bălceşti”.

“Rapidul nu poate să ia titlul, dar poate să termine în primele 3 locuri. Însă, gruparea giuleșteană este una serioasă acum. Angelescu a văzut că nu are suficienți bani și a făcut un pas înapoi, a vândut unui om serios. Singurul lucru greșit făcut de Șucu este că s-a despărțit Iosif.

O mare greșeală. Una dintre cele mai mari greșeli ale Rapidului este îndepărtarea lui Iosif. Statuie trebuie să îi facă lui Iosif. El a luat echipa din județ și a adus-o în prima ligă. Trebuie să se poarte altfel cu el”, a fost analiza lui Mitică Dragomir pentru Fanatik.

Favoritele tradiţionale, în pole-position

După un sezon în care CFR a cedat supremaţia în Superligă după 5 ani, clujenii par a reveni în forţă în campionatul actual.

FCSB şi CFR Cluj s-au întâlnit prima oară în acest sezon în etapa a 4-a, victorie pentru vicecampioană, 1-0 © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sunt la două puncte de liderul FCSB. Rivala cu care s-au luptat pentru trofeul intern din 2018 încoace. Dragomir vine şi cu argumente în favoarea celor două.

“FCSB poate să ia campionatul. Ei sau CFR Cluj. Neluţu Varga a făcut echipă bună. Craiova o comite când ţi-e lumea mai dragă. Gigi Becali a fost mai bun antrenor decât Gică Hagi. Păi a câştigat, prin schimbările pe care le-a făcut, prin tot. Bine, are şi echipă. Dar a făcut schimbările bine. Gică Hagi nu are echipă de primul loc. Nu are echipă nici de primele 5. E la bătaie cu play-off-ul”, a mai adăugat fostul şef din fruntea LPF.

Urmăriți Playsport.ro și pe