Dumitru Dragomir lovește din nou. A făcut Top 5 conducători din Superliga. Personajul surpriză din această ierarhie

Ioan Valentin Oprea 20.09.2023, 14:39
Dumitru Dragomir lovește din nou. A făcut Top 5 conducători din Superliga. Personajul surpriză din această ierarhie

Fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir rămâne în continuare apropiat de fenomenul fotbalistic din România.

Chiar dacă nu mai ocupă nicio funcţie oficială, cel poreclit „Oracolul din Bălceşti” are o relaţie apropiată cu mulţi din actualii patroni din Superligă. Într-o emisiune realizată la Fanatik, Dragomir a transmis care sunt în opinia lui cei mai pricepuţi cinci şefi din prima divizie românească în prezent.

„Corleone” a refuzat să realizaze o ierarhie, dar a precizat că nu lipseşte din top controversatul patron de la FCSB, Gigi Becali. Cu o mână forte, crede Dragomir, este condusă şi Rapid, de Dan Şucu, cu toate că acesta a subliniat de mai multe ori în presă că de transferurile din perioada de mercato s-au ocupat exclusiv preşedintele Daniel Niculae şi celălalt finanţator al giuleştenilor, Victor Angelescu.

Mititelu şi Şfaiţer, numele supriză din topul lui Dragomir

Din topul 5 întocmit de Dragomir mai fac parte Nelu Varga, de la CFR, dar şi patronii de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, şi FCU Craiova, Adrian Mititelu. Chiar dacă a avut numeroase contradicţii cu Mititelu, fostul şef de la Ligă îi recunoaşte acestuia calităţile de bun conducător.

Eu i-aș pune pe patronii ăștia, totuși. Ei fac cam totul la echipe. Cel de la Cluj, cei de la Craiova și amândoi de la București, ambii sunt tari. Mă refer și la cel de la Rapid”, a declarat Dragomir.

Numele surpriză apărut pe lista lui „Corleone” este cel al preşedintelui de la nou-promovata Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer. Laude a primit şi antrenorul principal al moldovenilor, Leo Grozavu, iar Dragomir a subliniat că între Şfaiţer şi tehnicianul în vârstă de 56 de ani există o foarte bună colaborare.

Iașiul are și un conducător bun, Victor Șfaițer. Eu l-am criticat atunci când a mai greșit, dar Șfaițer este unul dintre primii 5 conducători în fotbalul din România”, a dat verdictul Dragomir.

Vrea să dea un nou tun imobiliar

„Oracolul din Bălceşti” nu a putut evita nici subiectul banilor. Acesta a evidenţiat că a adunat multe milioane din afacerile imobiliare, iar acum e aproape să dea un nou tun. Împreună cu in investitor originar din Africa de Sud, fostul număr unu de la LPF va construi un ansamblu de 2000 de apartamente în Bucureşti.

Dragomir va pune la dispoziţie terenul, iar omul de afaceri de pe continentul african se va ocupa de investiţia în sine.

Am cumpărat un pământ extraordinar. Sunt aproape nouă hectare, într-o singură parcelă. Pot face un centru SPA pe două hectare de apă termală, cu un hotel în mijloc”, s-a lăudat Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe