De ce s-a despărțit, de fapt, Simona Halep de omul care a dus-o pe culmile succesului. Românca a dezvăluit totul

Giosanu Catinca 03.01.2022, 15:08
De ce s-a despărțit, de fapt, Simona Halep de omul care a dus-o pe culmile succesului. Românca a dezvăluit totul

Simona Halep a încetat să mai lucreze cu Darren Cahill în luna septembrie a anului trecut. Ea a anunțat la doar câteva zile după ce s-a despărțit de acesta că s-a înțeles cu Adrian Marcu. Abia acum s-a aflat, însă, de ce s-a despărțit, de fapt, constănțeanca de omul care a dus-o pe culmile succesului.

De ce a renunțat Simona Halep la Darren Cahill

Simona Halep a devenit, avându-l alături pe Darren Cahill, numărul 1 mondial, în octombrie 2017. Dar a câștigat și primul ei Grand Slam, la Roland Garros. A urmat, în toamna aceluiași an, o primă „pauză de colaborare”. Cahill a dorit să stea mai multă vreme alături de familia sa din Australia. Și chiar dacă a triumfat în 2019, la Wimbledon, cu Daniel Dobre în postura de antrenor, Simona Halep a fost nerăbdătoare să reia colaborarea cu Cahill, după un an de pauză. Dar nu pentru mult timp.

În toamna anului trecut, jucătoarea de la malul mării avea să anunțe că încetează colaborarea cu australianul. Practic, se despărțea a doua oară de tehnician.

Dezvaluiri de ultim moment

Simona Halep a fost întrebată de jurnaliștii australieni de ce a decis să se despartă de Darren Cahill în toamna anului trecut. Campioana a dorit și ea să lămurească acest subiect înainte de Melbourne Summer Set, turneu la care se pregătește pentru Australian Open.

A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună.”, a explicat jucătoarea, conform agenției de presă News.

Pe cine antrenează acum Darren Cahill

Darren Cahill se ocupă acum de cei doi copii ai săi:  Tahlia (17 ani) și Benjamin (20 de ani). Fiecare dintre ei practică tenisul, așa că australianul a devenit chiar antrenorul fiicei sale, Tahlia. Un motiv în plus pentru a rămâne mai mult alături de familie. Tehnicianul a postat, la un moment dat, pe contul său de socializare o fotografie alături de noua sa elevă.

Simona Halep a observat și și-a manifestat încântarea pentru noua colaborare comentând printr-o inimioară în dreptul postării. Un semn clar că românca nu are motive de nemulțumire în privința noii și ineditei eleve a fostului său antrenor.

Urmăriți Playsport.ro și pe