De ce s-a prăbușit Claudiu Keșeru la FCSB. Adi Popa dezvăluie motivele pentru care atacantul nu se mai regăsește

Bădulescu Silvian / 11.01.2022, 09:14
De ce s-a prăbușit Claudiu Keșeru la FCSB. Adi Popa dezvăluie motivele pentru care atacantul nu se mai regăsește

Claudiu Keșeru a avut un start aproape perfect în al doilea „descălecat” la FCSB, cu patru goluri în cinci meciuri, dar randamentul a scăzut odată ce etapele au trecut. Acesta nu a mai marcat nici un gol din acel moment.

„Keșeru are gloanțe destule”

Dacă la startul revenirii la FCSB, Gigi Becali l-a caracterizat drept „jucător de clasă mondială” și că „ar putea să joace oriunde”, după ce acesta nu a mai avut randamentul scontat, patronul a început să-l critice din ce în ce mai des pe atacant. Mai mult, acesta a declarat, în nenumărate rânduri, că acestuia urmează să-i fie reziliat contractul.

Ulterior, conducătorul echipei din Berceni a revenit asupra deciziei, anunțând că acesta va rămâne la echipă, dar va fi doar rezerva lui Ianis Stoica sau Octavian Popescu.

Adi Popa, jucător legitimat la „rivala” CSA Steaua și fost jucător la FCSB, a declarat că, recent, s-a întâlnit cu atacantul echipei din Liga 1. El a spus că acesta încă poate ajuta pe FCSB, iar, principala cauză a scăderii turației motoarelor o reprezintă problemele medicale.

Keșeru are gloanțe destule. Chiar aseară am stat la masă de vorbă, e bine. El a avut o perioadă foarte bună. Cu Mioveni a contribuit la toate golurile, apoi a avut o întindere. Cu Craiova a jucat aproape într-un picior.

Știu că avea dureri. Apoi a intervenit schimbarea de antrenor, s-a revenit la vechile principii și a căzut planulor lor” a declarat Adi Popa, la emisiunea Liga Digisport.

Început cu dreptul

Claudiu Keșeru are patru goluri marcate în primele cinci meciuri de la revenire. Mai mult, în chiar primul meci în tricoul FCSB-ului, din a doua perioadă, el a dat un gol și o pasă de gol contra rivalilor de la Dinamo București, într-o victorie istorică, 6-0.

Păreau că lucrurile merg bine pentru atacant și pentru echipă, astfel că FCSB s-ar fi bătut, de la egal la egal cu CFR la titlu, pe când Keșeru ar fi putut să aspira la titlul de golgeter al Ligii 1. Totuși, socoteala de acasă nu e la fel ca aceeași din târg.

Astfel, într-adevăr, FCSB se bate cu CFR la titlu, dar doar teoretic. Ardelenii au zece puncte avans, un joc constant și pare că nimeni nu-i poate opri din a cuceri al cincilea titlu consecutiv. Mai apoi, Claudiu Keșeru este departe de a ieși cel mai bun marcator. Jefte Betancor are 11 goluri marcate, iar Andrei Ivan 10, pe când Keșeru doar 4, în condițiile în care patronul a anunțat că va fi doar rezervă de acum încolo.