Keșeru urmează să aibă un statut diferit la FCSB. Gigi Becali i-a transmis noile ordine

Bădulescu Silvian / 07.01.2022, 08:39
Keșeru urmează să aibă un statut diferit la FCSB. Gigi Becali i-a transmis noile ordine

Gigi Becali a revenit asupra deciziei în ceea ce-l privește pe Claudiu Keșeru. Patronul FCSB a dorit să reducă masa salarială, motiv pentru care contractul lui Constantin Budescu a fost reziliat. Aceeași decizie ar fi trebuit s-o ia și cu Claudiu Keșeru, dar conducătorul echipei din Berceni a decis să-l păstreze pe atacant, cu o condiție.

Keșeru rămâne până la vară

Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB în vară, din postură de jucător liber de contract. Acesta a avut un început foarte bun în a doua venire la echipa roș-albastră, dar continuarea nu a fost pe măsura calității cu care acesta a obișnuit, dar nici pe măsura salariului de 20.000 pe lună. El a intrat deseori în gura patronului, care a declarat că în perioada de iarnă, contractul îi va fi reziliat.

Patronul, însă, s-a răzgândit. Totodată, deși ar fi primit o sumă importantă de bani la reziliere, atacantul ar fi fost nevoit să se antreneze singur timp de jumătate de an. Acest lucru nu ar fi fost tocmai pe placul fotbalistului venit de la Ludogorets, astfel că el l-a rugat pe Gigi Becali să-l păstreze în lot.

Acesta a fost de acord, dar există și o condiție pe care i-a pus-o atacantului. Fotbalistul a mai jucat la FCSB în sezonul 2014-2015, timp în care a marcat 28 de goluri în 48 de meciuri. A plecat ulterior la Al-Gharafa, ca mai apoi să semneze și să stea șase ani în Bulgaria, la Razgrad.

„Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui”

Deși va fi păstrat în lot, „costul” acestui lucru este destul de mare, după cum a declarat patronul. Astfel, el ar urma să fie a treia soluție în atacul echipei, după Ianis Stoica și Octavian Popescu, fotbaliști pentru care Becali vizează să ia sume considerabile.

Da, am decis să îl oprim pe Keșeru, m-am luat că el nu are unde să mai joace și că la bulgari nu vrea să se mai întoarcă. L-am înțeles, dar el știe clar că noi vrem să jucăm cu ăștia tineri, iar Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui. Să nu îl aud că o să comenteze, știind situația” a spus patronul echipei.

Totuși, bihoreanul nu duce lipsă de oferte. Se pare că acesta s-ar fi aflat în atenția celor de la Kisvarda, echipa de pe locul secund din Ungaria, precum și clubul care l-a dorit intens pe Adrian Mutu pe banca tehnică. Totuși, cel mai probabil, acesta va rămâne până la vară la FCSB.