De la Dinamo, la Vejle BK! Fostul manager al „câinilor” a ajuns la fosta campioană a Danemarcei

Radu Bordei 10.12.2021, 19:58
De la Dinamo, la Vejle BK! Fostul manager al „câinilor” a ajuns la fosta campioană a Danemarcei

Fotbalul românesc nu mai exportă jucători sau antrenori, dar o face la niveel de manageri. Chiar de la Dinamo, club aflat acum, în mare suferință. Fostul manager al clubului din Ștefan cel Mare s-a întors în fotbal, dar nu în România. Acesta a mers tocmai în Danemarca, acolo unde a antrenat Costel Gâlcă.

Se pare că antrenorul român a lăsat o impresie foarte bună nordicilior, așa că aceștia au decis să meargă tot pe mâna unui conațional. Este adevărat, nu pe banca tehnică, ci în conducerea administrativă.

De la Dinamo, merge în Danemarca. Mario Nicolae a reușit un „transfer” important, în străinătate

Dacă Dinamo nu mai poate oferi fotbaliști de valoare pentru campionatele străine, măcar să promoveze conducători. Mario Nicolae a fost managerul echipei, înainte de intrarea în insolvență. Oficialul mai fusese la Petrolul, în aceeași postruă, dar și în China. De fiecare dată l-a urmat pe Cosmin Contra. Acum calcă pe urmele lui Costel Gâlcă, la Velje. Danezii îi vor da șansa să decidă ce jucători vor veni la echipă, printre altele.

Nu vreau să comentez ce a fost până acum, dar trebuie să facem lucrurile mai bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, așa că mă bucur să fi fost transferat acolo. Am ambiții mari, chiar dacă nu vom putea schimba lotul într-o seară. Știu că aducerea mea a stârnit întrebări. Oare poate un român să facă o echipă tare în Danemarca. Va trebui să demonstrez că am capacitatea și abilitățile necesare, a declarat noul manager de la Velje

Și Dinamo și-a ales „managerul”. Mircea Rednic este noul „șef” din Ștefan cel Mare

La fostul club unde a activat Mario Nicolae, lucrurile sunt foarte grave. Dinamo este pe marginea prăpastiei, iar jucătorii s-au răsculat contra antrenorului Mircea Rednic. Acesta a primit, însă, mână liberă la echipă, este susținut de toată lumea la club.

Am convocat ședința respectivă, în ideea de a discuta cu aceste persoane. Pentru a vorbi despre provocările financiare, dar și despre cele sportive. Domnul Badea nu a participat. Elias Bucurică a fost din partea DDB. Au mai fost domnul Iuhasz și domnul Nițu.Ni s-a explicat ce s-a întâmplat cu jucătorii, dar nu pot să spun. Concluzia noastră este să strângem rândurile și să încercăm să facem front comun.

Mircea Rednic are putere absolută pe partea sportivă. Orice am crede noi despre acțiunile lui, îi dăm credit absolut.

Putem să spunem că au fost anumite lucruri pe care Rednic nu le-a putut accepta. Sunt de acord cu tot ce hotărăște Rednic pe parte sportivă, a declarat Zăvăleanu

Urmăriți Playsport.ro și pe