Răzvan Zăvăleanu a dat din casă după ședința de la Dinamo: „Mircea Rednic are putere absolută!” Câți jucători vor pleca

Robert Zanfir / 09.12.2021, 19:49
Răzvan Zăvăleanu a dat din casă după ședința de la Dinamo: „Mircea Rednic are putere absolută!” Câți jucători vor pleca

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit care au fost subiectele abordate în ședința de la Dinamo. Administratorul judiciar al clubului a confirmat că Mircea Rednic are putere absolută în ceea ce privește echipa.

Dinamo drege busuiocul pe final de an. Mircea Rednic, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu, Elias Bucurică, liderul DDB și doi dintre sponsorii echipei au participat la discuția prezentată pe larg de Playsport.

Răzvan Zăvăleanu a dat din casă după ședința de la Dinamo: „Mircea Rednic are putere absolută!”

Dinamo are parte de zile crunte pe finalul de an. Mai mult, Florin Prunea se teme că antrenorul și jucătorii nu vor mai putea colabora, după scandalul din ultima vreme.

Tehnicianul a primit putere nelimitată din partea responsabililor clubului.

„Nu am participat, am convocat ședința respectivă, în ideea de a discuta cu aceste persoane. Pentru a vorbi despre provocările financiare, dar și despre cele sportive. Domnul Badea nu a participat. Elias Bucurică a fost din partea DDB. Au mai fost domnul Iuhasz și domnul Nițu.

Am discutat despre relațiile dintre jucători, relațiile cu antrenorul. Este foarte clar, am încercat să aflăm ce spune Rednic despre lucrurile astea. Am aflat opinia lui. Nu s-a pus nicio secundă problema înlocuirii lui Rednic.

Eu nu cred că există niciun fel de probleme între Rednic și Iuliu Mureșan. Nu s-a pus această problemă nici înainte, nici în timpul ei. Iuliu Mureșan ar putea fi îndepărtat doar pentru fapte culpabile.

Ni s-a explicat ce s-a întâmplat cu jucătorii, dar nu pot să spun. Concluzia noastră este să strângem rândurile și să încercăm să facem front comun.

Mircea Rednic are putere absolută pe partea sportivă. Orice am crede noi despre acțiunile lui, îi dăm credit absolut.

Putem să spunem că au fost anumite lucruri pe care Rednic nu le-a putut accepta. Sunt de acord cu tot ce hotărăște Rednic pe parte sportivă”, a declarat Zăvăleanu la Digi Sport.

Zăvăleanu, despre Dinamo susținută din bani publici

Mihai Rotaru a vorbit despre concurența cu echipele susținute din bani publici, iar patronul Universității Craiova a trecut-o și pe Dinamo în rândul cluburilor care profită de bani publici.

„Nu știu nici măcar o situație în care cei 2 la sută au fost direcționați către Dinamo. Banii sunt direcționați prin DDB, prin asociația lor. Asociațiile de utilitate publică sunt puține în România. Din câte știu eu, legea respectivă nu se referă la asociațiile de utilitate publică.

Nu cred că domnul Rotaru este în cunoștință de cauză. Când vin bani publici direct, acolo sunt și eu de acord că este competiție neloială”, a mai spus administratorul juridic al lui Dinamo.

Dinamo reduce lotul de la 40 la 25 de jucători!

„Rednic are un buget în care va include cei 25 de jucători, cum vom avea lotul din iarnă. Acum sunt 40 de jucători. Pentru cei tineri, preferăm să joace la echipe de liga a doua sau la echipe de Liga 1 și să îi împrumutăm.

Eu sper să nu plece foarte mulți jucători. Depinde la câți se va renunța. Ideea este să rămână 25 la prima echipă.

Nu au discutat la modul concret despre jucătorii care ar trebui să plece. Nu e profitabil. Nu am discutat nominal. Este evident că lotul este supradimensionat, Rednic nu se împacă cu unii jucători…”, a încheiat Răzvan Zăvăleanu.