De la nunta Simonei Halep, la spital. Fanii au intrat în panică. „Sunt bine, vă mulțumesc”

Simion Andrei 19.09.2021, 17:45

De la nunta Simonei Halep, la spital. Asta i s-a întâmplat Loredanei Groza după cea mai așteptată nuntă a anului. Artista este o bună prietenă a Simonei Halep și nu a putut refuza invitația de a-i încânta pe toți invitații prezenți la evenimentul din 15 septembrie. Doar că, la câteva zile după programul artistic special, Loredanei i s-a făcut rău. Ambulanța a intervenit de urgență și a transportat-o la spital.

Loredana Groza, de la nunta Simonei Halep, la spital

Loredana Groza a ajuns la spital la doar câteva zile după ce a cântat la nunta Simonei Halep. Artista este o bună prietenă a Simonei și nu a putut refuza invitația acesteia.
În acest context, Lori a fost responsabilă cu voia bună de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ea a încântat invitații ore în șir cu melodiile ei, dar se pare că efortul depus a pus-o la pământ.
La doar câteva zile după eveniment, Loredana Groza s-a simțit foarte rău și a solicitat intervenția ambulanței. Problemele artistei au fost destul de serioase, având în vedere că medicii au trasportat-o în cel mai scurt timp la spital.
Totuși, Loredana și-a liniștit fanii cu un mesaj postat pe rețelele de socializare:

Mă simt mai bine! Vă mulțumesc tuturor pentru grija și sprijinul vostru! Vă transmit toată dragostea mea!”, a scris artista, pe pagina proprie de Instagram.

Loredana Groza și Simona Halep sunt prietene bune

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit oficial pe 15 septembrie, când au organizat și o mare petrecere la Constanța. La eveniment au luat parte o mulțime de vedete, iar Simona Halep a ales să le încânte cu muzică de calitate. În acest context, ea a apelat la buna ei prietenă. Înaintea evenimentului, Loredana Groza a vorbit despre relația de prietenie dintre ea și Halep:

Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a fost mesajul transmis de Lori, înaintea nunții din 15 septembrie.

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în vacanță

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele după o frumoasă relație de iubire de doi ani. Evenimentul a avut loc la Constanța în prezența prietenilor și familiilor celor doi. Petrecerea ce a urmat cununiei civile s-a desfășurat la celebrul club Fratelli din Mamaia. Evenimentul a fost cu adevărat grandios având în vedere numele invitaților dar și luxul ce a predominat atmosfera. Gică Hagi, Gică Popescu și Ilie Năstase sunt doar câteva dintre personalitățile ce au participat la eveniment.

La câteva zile de la nuntă, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Cei doi au ales ca destinație Turcia. Plecarea în această vacanță a fost anunțată de Simona care vrea să se relaxeze după emoțiile pe care le-a trăit în ultima perioadă.

O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a spus Simona Halep.

Răsfăț total pentru Simona Halep. Poze din intimitate. Cum o tratează Toni Iuruc în luna de miere.

Urmăriți Playsport.ro și pe