Răsfăț total pentru Simona Halep. Poze din intimitate. Cum o tratează Toni Iuruc în luna de miere

Dumitru Adrian / 19.09.2021, 14:55

Toni Iuruc și Simona Halep își continuă zilele de basm. Cei doi îndrăgostiți, proaspăt cununați, petrec momente minunate împreună după evenimentul de săptămâna trecută.

Iar starea de spirit a campioanei noastre e susținută de imaginile pe care Simona Halep le-a transmis susținătorilor săi din toată lumea.

Vacanța în Bodrum este una de vis pentru Simona Halep. Care este răsfățată așa cum merită de către soțul ei, Toni Iuruc.

Momentul intim și plăcut de dimineață a fost imortalizat de Simona Halep, care a dorit să știe toți fanii cum e răsfățată de Toni Iuruc.

Simona Halep se pregătește de viitoarele turnee și în luna de miere

Chiar dacă se află într-un soi de lună de miere, Simona Halep nu uită că în două săptămâni trebuie să reintre în circuit și să lupte pentru noi trofee. Așa că, după micul dejun, Halep trece și pe la sală.

Campioana noastră mai are la dispoziție două săptămâni de relaxare parțială. Și asta pentru că în luna octombrie va face un tur de forță în circuitul WTA!
Simona Halep s-a înscris la turneul WTA 1.000 de la Indian Wells (SUA). Acesta se desfășoară în perioada 4 – 17 octombrie. Apoi, românca va participa la două turnee: Kremlin Cup (Rusia), respectiv Transylvania Open (România).

Toni Iuruc i-a pregătit cel mai frumos cadou Simonei Halep

Toni Iuruc i-a pregătit Simonei un cadou de suflet. Conform declarațiilor oferite de campioana noastră, soțul ei îi pregătește o cameră cu cele mai importante trofee din partea sportivilor români și nu numai care au atins cele mai înalte piscuri în sport.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a declarat Simona Halep.