De la Survivor, direct la spital. Cine e concurenta care are probleme de sănătate după ce s-a întors în România: „Nu-i bine”

Alex Cazacu 04.06.2023, 12:45

Carmen Grebenișan a rezistat nu mai puțin de cinci luni la Survivor România, numărându-se printre cei trei finaliști. De fapt, influencerița a fost singura din echipa Faimoșilor care a reușit să ajungă în ultima etapă a competiției de la Pro TV. Vedeta are o comunitate mare de fani pe social media, iar acum le-a dat acestora o veste îngrijorătoare.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate după ce s-a întors în România

Condițiile dificile din jungla dominicană și-au pus amprenta pe mulți dintre concurenții de la Survivor România 2023. Unii dintre aceștia s-au întors acasă cu probleme destul de grave de sănătate.

Ei bine, în această situație se află și Carmen Grebenișan. La câteva zile de când a părăsit Republica Dominicană, influencerița s-a afișat pe social media destul de îngrijorată. Fosta concurentă de la Survivor 2023 le-a explicat celor care o urmăresc în mediul online că a descoperit un ganglion în zona gâtului, iar acum a început să o doară.

„Am sesizat un ganglion la gât, de mărirea unui bob de mazăre, care dintr-o dată mă doare. Îl simt umflat. Am citit pe net tot felul de chestii și nu-i bine. Mai bine nu citeam!”, a mărturisit Carmen Grebenișan.

Grebenișan: „Nu vreau să mă panichez”

Pe rețelele sociale, Carmen a mai spus că nu dorește să intre în panică, pentru că s-a întors foarte calmă de la Survivor. Cu toate acestea, vedeta este decisă să meargă la medic și să își facă un set de analize.

„O să fac un set de analize, pentru că e ciudat să-l simți doar într-o parte. Nu vreau să mă panichez, pentru că am venit foarte calmă și zen din Survivor, dar de ce mi s-a umflat un ganglion?!”, a mai precizat fosta concurentă de la Survivor România 2023.

De la Survivor, direct la spital. Carmen Grebenișan are probleme de sănătate după ce s-a întors în România
De la Survivor, direct la spital. Carmen Grebenișan are probleme de sănătate după ce s-a întors în România

Se pare că aceasta nu este singura problemă de natură medicală cu care s-a întors din Dominicană. Nu cu mult timp în urmă, Carmen Grebenișan le dezvăluia fanilor că s-a întors de la Survivor cu mai multe kilograme în plus. Potrivit spuselor sale, înainte de pleca din România cântărea 58 – 59 de kilograme. Ei bine, după ce a revenit în ţară, blondina a constat că are 63 de kilograme.

Grebenișan a explicat că are retenție de apă, acesta fiind motivul pentru care s-a îngrășat cu aproximativ 4 kilograme. Ba chiar mai mult de atât, Carmen s-a confruntat și cu o problemă pe care au avut-o mai multe concurente. Mai precis, influencerița spunea că nu a avut menstruație pe tot parcursul competiției.

Urmăriți Playsport.ro și pe