Deac și Camora au lămurit situația lor la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu cele două vedete ale campioanei

Catinca Giosanu 27.01.2021, 12:36
Deac și Camora au lămurit situația lor la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu cele două vedete ale campioanei

Mario Camora și Ciprian Deac au lămurit situația lor la CFR Cluj. Ce se întâmplă de acum încolo cu cele două vedete ale campioanei?

Deac și Camora au lămurit situația lor la CFR Cluj

CFR Cluj, gruparea campioană a României a anunțat pe site-ul oficial ce se va întâmpla în continuare cu Mario Camora și Ciprian Deac. Reamintim faptul că cele două contracte pe care le au jucătorii de fotbal au ajuns aproape de termenul limită.

Din fericire, oficialii de la CFR Cluj le-au adus vești bune celor doi fotbaliști la început de an. Așadar, ei au mari motive de bucurie. Este vorba despre prelungirea contractelor celor doi jucători. Acestea au fost extinse până în anul 2024. Prin urmare, Mario Camora și Ciprian Deac vor evolua în continuare la formația antrenată de Edi Iordănescu.

Mario şi Cipri aveau deja înţelegeri semnate până în 2022, însă echipa noastră îşi manifestă recunoştinţa pentru munca exemplară depusă de cei doi în tricoul vişiniu prin această reînnoire de contract până în 2024.

Ne mândrim şi suntem bucuroşi să avem astfel de caractere de fier în familia CFR.”, se arată în informarea transmisă prin intermediul site-ului clubului.

Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele

Ciprian Deac (34 de ani) este un fotbalist român aflat sub contract cu clubul CFR Cluj. El a ajuns în 2017 la CFR Cluj, după ce a mai evoluat pentru ceferiști în două rânduri: 2006-2010 și 2012-2015.

În ceea ce îl privește pe Mario Camora, acesta este legitimat la CFR încă din 2011. Cei doi jucători de fotbal au fost piese de bază pentru CFR la câștigarea ultimelor trei titluri consecutive de campioană a României: 2017-18, 2018-19 și 2019-20.

Atât fundașul stânga, cât și mijlocașul campioanei aveau contracte valabile până în 2022. Cu toate acestea, clujenii le-au mai oferit încă doi ani de ședere în Gruia. Ambii au semnat înțelegeri valabile până în 2024. Având în vedere acest lucru, campioana CFR Cluj are mari șanse să revină pe primul loc. Asta, în cazul în care își câștigă meciul pe care îl are în minus față de oamenii lui Toni Petrea.

 

Contracte noi pentru Ciprian Deac și Mario Camora
Contracte noi pentru Ciprian Deac și Mario Camora / Sursa Foto: Facebook

Cum au reacționat cei doi fotbaliști?

Atât Ciprian Deac, cât și Mario Camora și-ar putea încheia carierele în tricoul vișiniu. Deac a debutat la CFR Cluj în urmă cu 15 ani și va rămâne în Ardeal, conform noii înțelegeri, până la vârsta de 37 de ani.

Pentru mine, această echipă înseamnă foarte mult. E echipa unde am învățat să câștig trofee, e echipa unde am învățat ce înseamnă performanța. E clubul unde m-am format ca om și fotbalist.

Datorez foarte mult echipei și iubesc acest club. Le mulțumesc tuturor fanilor și stiu că le este foarte greu în aceste momente, când sunt departe de echipă, departe de stadion”, a spus Ciprian Deac, după ce și-a prelungit contractul cu CFR.

La rândul său, Camora va juca în Gruia tot până la vârsta de 37 de ani dacă își duce la bun sfârșit înțelegerea.

Nu îmi imaginam în urmă cu 10 ani, atunci când am ajuns în România, că voi ajunge să spun că CFR va fi casa mea. Amintirile strânse de-a lungul anilor m-au făcut ceea ce sunt în ziua de azi. Sunt mândru să fiu căpitanul celei mai bune echipe din România.

Vreau să mulțumesc conducerii pentru încrederea pe care au avut-o în mine. Vreau să le mulțumesc și suporterilor pentru cei 10 ani minunați pe care i-am petrecut împreună. Îmi e dor de ei și sper să revină cât mai repede pe stadion”, a declarat fundașul CFR.

Urmăriți Playsport.ro și pe