Probleme mari la CFR Cluj după conflictul dintre Deac și Edi Iordănescu. Ce a declanșat ruptura

Catinca Giosanu 19.01.2021, 14:12
Probleme mari la CFR Cluj după conflictul dintre Deac și Edi Iordănescu. Ce a declanșat ruptura

Deși a ajuns la vârsta de 34 de ani, Ciprian Deac vrea să își facă în continuare simțită prezența pe terenul de fotbal. Cel puțin asta reiese din  gestul său nervos pe care l-a avut atunci când a văzut că va fi schimbat de Edi Iordănescu.

Probleme mari la CFR Cluj după conflictul dintre Deac și Edi Iordănescu

Schimarea a avut loc în minutul 85 al partei cu Sepsi. Chiar și așa, el tot s-a supărat!

Deac a fost înlocuit cu Răzvan Itu, iar din meci mai rămăseseră de jucat 14 minute. Asta, pentru că partida s-a prelungit cu 9 minute din cauza accidentării lui Florin Ştefan.

Cum a reacționat Ciprian Deac când a văzut că va fi schimbat în minutl 85

Surprinzător sau nu, Ciprian Deac s-a revoltat în momentul în care a văzut ce se întâmplă. Fotbalistul român aflat sub contract cu clubul CFR Cluj a început să dea din mâini și să înjure. Momentul a fost depăşit cu tact de antrenorului CFR-ului, Edi Iordănescu, care l-a îmbrăţişat pe Deac după ce experimentatul jucător a batut palma cu Itu.

Spre finalul partidei însă, Deac s-a calmat şi a recunoscut că victoria echipei sale a fost una chinuită şi obţinută foarte greu.

Deac a înjurat atunci când Edi Iordănescu l-a scos de pe teren
Deac a înjurat atunci când Edi Iordănescu l-a scos de pe teren / Sursa Foto: sportpictures.eu

Ciprian Deac nu se aștepta să fie un joc ușor

Cu toate că a cedat nervos, Ciprian Deac s-a arătat mulțumit de victoria CFR-ului la Sepsi. Sportivul a declarat că nu se aștepta să fie un joc ușor.

Noi ne aşteptam la un meci foarte dificil, ştiam că au o echipă agresivă, care nu te lasă să joci. Nu ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză, ne-au presat, au fost primii la minge. A fost clar repriza lor, noi am jucat foarte slab.

Dar e bine că ne-am trezit în a doua repriză şi am început să jucăm mai mult în jumătatea lor. E important că am luat cele trei puncte.

Sepsi e o echipă bună, nu ne aşteptam să avem un meci uşor aici, nu ştiu cine se aştepta să fie un joc uşor. Mă simt bine şi în centru, şi în bandă. Poate e mai bine în centru pentru că ating de mai multe ori mingea şi sunt mai mult în joc.

Urmează un meci foarte greu cu Hermannstadt. Avem o săptămână să pregătim acest meci. Timpul a fost foarte scurt de joi până azi, nu am reuşit să ne antrenăm cum trebuie, dar acum avem șapte zile să pregătim partida”, a precizat Deac, la finalul meciului, conform Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe