Decizia care-i va schimba viața: Ce l-a convins Dorian Popa pe Zanni să facă. Fostul câștigător Survivor a dezvăluit totul

Catinca Giosanu 27.05.2023, 16:07
Decizia care-i va schimba viața: Ce l-a convins Dorian Popa pe Zanni să facă. Fostul câștigător Survivor a dezvăluit totul

Zanni, fostul câștigător „Survivor România” din 2021, a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața lui. Protejatul lui Alex Velea a vorbit despre de întâlnirea cu Dorian Popa, care i-a dat „aripi” și mai multă încredere în el.

Cum l-a ajutat Dorian Popa pe Zanni

Numele real al fostului concurent Survivor România 2021 este Zanidache Robert Edmond. Tânărul este bucuros că a reușit să se mute din apartamentul în care a locuit până anul trecut, însă a spus că acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul lui Alex Velea și al lui Dorian Popa.

Protejatul lui Velea și-a făcut mai multe tatuaje și s-a apucat intens de YouTube, la îndemnul artistului care a devenit cunoscut după ce a apărut în serialul ”Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band. Fostul câștigător „Survivor România” din 2021 a vorbit despre legătura sa cu Dorian Popa.

”Mă tatuez pe cap. Eu nu mă cred foarte frumos. Mă cred simpăticuț, super sexy, super bun la pat! Trebuie să mă curețe pe cap, să mă dea cu bicul, ca să îi fie mai ușor. Mă întreabă lumea: „Da nu te doare, băi, vere? Pe cap, pe față? De fiecare dată am zis la ultimul tatuaj că e ultimul. Nu suport deloc durerea de la tatuaje, nu îmi place absolut deloc, mai ales procesul de vindecare, se decojește, 6 zile nu ai voie să te speli… Am venit să mă tatuez pe cap, dar vom tatua maxilarul și spatele urechii!… Jur că la 40-45 de ani mi-aș face toată fața!

Fix în secunda asta aș vrea să-mi tatuez ochii, cu negru. Știu că am ochii frumoși, că îmi spune toată lumea, dar nu vreau să vadă nimeni ce spun ochii mei, nu mai vreau să îmi citească nimeni expresia. Vreau să fie totul sumbru, mister, nu mai vreau să știe lumea când sunt vesel, când sunt trist! Nu merită nimeni să știe ce simt cu adevărat! Nu vreau să mă vadă nimeni. E o carapace, vere! De fapt, sufletul meu a fost prea rănit, nu mai merită nimeni să mă vadă. E, de fapt, un refugiu, o revoltă! Că de-aia sunt tatuat pe față! E o revoltă! În 10 ani îmi tatuez ochii! Îmi tatuez și câinele, dacă mă supărați! Am și o soră, ei nu-i plac glumele mele!”, a relatat Zanni, în vlogul său.

”Omul mi-a făcut niște cadouri”

Zannidache recunoaște că a avut multe de învățat de la Dorian Popa. El a spus că actorul român este un adevărat exemplu pentru el. Mai mult, el a dezvăluit că Dorian Popa i-a făcut cadou o canapea în formă de U.

”V-am promis că Zannidache se apucă de Youtube… Se întâmplă multe episoade acum, în viața mea, și multe schimbări. Mie mi s-a îngrădit creativitatea și am avut un fel de depresie. Mi-am dat seama ce aș vrea să fac. Mi s-a dezvoltat pasiunea pentru bătaie, mi s-a dezvoltat pasiunea pentru construirea caselor, având casa mea acum. De la cămin, la casa mea! S-a putut! Și acum am pasiunea vieții, să îmi fac o casă de la zero, eu cu mâinile mele, să înțeleg cum se construiește casa de la fundație, la acoperiș…

Vreau să absorb mai multe informații și de la cine pot să primesc sinceritate? De la Dorian Popa! I-am scris acum. Prima idee pentru care am venit la Dorian au fost palmierii, poate-mi iau și eu în curte… Omul mi-a făcut niște cadouri, așa că îi mulțumesc!”, a mai spus Zanni.

Urmăriți Playsport.ro și pe