Decizia luată de câștigătorul Survivor imediat după ce a revenit în România. Dan Ursa: „Ce-mi place”

Alex Matei 29.05.2023, 10:41

Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, s-a întors în România, după succesul din Republica Dominicană. Fostul Războinic a acordat un interviu pentru presa mondenă, în care a dezvăluit care a fost primul aliment pe care l-a consumat după ce a ieșit din competiție, dar și ce va face pe mai departe.

Dan Ursa, transformare totală după Survivor România 2023

După cinci luni și jumătate de concurs, Survivor România 2023 a luat sfârșit cu victoria lui Dan Ursa, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Alături de el, în finala Survivor România 2023, au ajuns Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Dan Ursa a slăbit considerabil în cele 20 de săptămâni petrecute la Survivor. El a rezistat în fața foamei, oboselii și efortului fizic. Marele câștigător a intrat în competiție cu 117 kilograme, iar acum cântărește doar 95, ceea ce înseamnă că pe parcursul celor 5 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană a slăbit 22 de kilograme.

Care a fost primul aliment pe care l-a consumat după ce a ieșit din competiție

Fostul concurent din tribul Taino este recunoscător pentru toată experiența pe care a avut-o la Survivor 2023. El a mărturisit că nu se aștepta să aibă parte de o susținere masivă, mai ales că singurii lui fani când a pornit în aventura din Dominicană erau familia și prietenii.

Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie.”, a spus Dan Ursa, după ce a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2023.

”A fost interesant să pot face asta”

Câștigătorul Survivor România 2023 a precizat de cine i-a fost cel mai dor cât a fost departe de ai săi. De asemenea, a spus care a fost primul aliment pe care l-a consumat după ce a ieșit din competiție.

Mă simt fericit, plin de emoții, deoarece știu că  nu mi-am dezamăgit susținătorii de acasă.”, a declarat Dan Ursa, după ce a revenit din Republica Dominicană.

Prima dată am sunat-o pe soția mea, care era alături de fiica noastră. A fost foarte emoționantă discuția și a fost interesant să pot face asta, fără să fi câștigat dreptul pe un traseu.”, a mai spus el, conform click.ro.

În momentul în care a fost întrebat la ce a poftit imediat după ce a ajuns în libertate, Dan Ursa a oferit cel mai sincer răspuns:

După terminarea reality-showului, mi-am dorit să mănânc un burger și, alături de Alexandra Ciomag, chiar am făcut asta, la aeroport!”, a mai spus el.

”Sunt norocos să fac ceea ce îmi place”

Fostul Războinic este foarte activ și nu poate să stea într-un loc, chiar dacă s-a întors mai bogat din Republica Dominicană. El a mărturisit că se va întoarce curând la vechiul job, acolo unde lucrează de mai mulți ani.

Da, urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce îmi place.”, a conchis Dan Ursa.

Urmăriți Playsport.ro și pe