Ce s-a întâmplat cu Dan Ursa la aproape două luni după finala Survivor? Răspunsul te va surprinde: „E un sacrificiu”

Catinca Giosanu 13.07.2023, 14:22

Dan Ursa, marele câștigător al competiției Survivor România 2023, a suferit o transformare incredibilă după ce după finala concursului desfășurat în Republica Dominicană.

Dan Ursa, schimbat total la aproape două luni după finala Survivor

Dan Ursa a ajuns de nerecunoscut. Câștigătorul Survivor România 2023  s-a întors la vechile obiceiuri și se simte mult mai bine acum, mai ales că a dat jos peste 20 de kilograme. Fostul Războinic a spus într-un interviu acordat pentru presa centrală cum arată viața lui la aproape două luni după finala concursului din Republica Dominicană.

În viață niciodată nu e prea târziu pentru nimic, nu face parte din filozofia mea fraza ”totul la timpul lor. Pe plan profesional încă încerc să mă adaptez, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce-mi place.”, a povestit pentru Taifasuri fostul concurs de la Survivor România, Dan Ursa.

Ce i s-a întâmplat după participarea la Survivor România

Dan Ursa se bucură că a avut ocazia să participe la show-ul prezentat de Daniel Pavel. El a rămas plăcut impresionat de ceea ce a căzut în Republica Dominicană. Câștigătorul ediției 2023 a explicat cu ce se ocupă la aproape două luni după finala concursului.

Viața mea dinainte de Survivor a fost una cât se poate de frumoasă, plină de iubire și de apreciere din partea familiei și prietenilor. Pe plan profesional, activez în domeniul vânzărilor, unde mă bucur să fac ceea ce îmi place și anume să interacționez cu oamenii.”, a mai spus fostul concurent care a câștigat cei 100.000 de euro puși la bătaie de organizatorii Survivor România.

”Nu-mi place să mi se spună vedetă”

Câștigătorul Survivor este un familist convins. El a câștigat notorietate odată cu participarea la Survivor România 2023, dar nu îi place să i se spună că este vedetă.

Mereu am fost un om care apreciază familia, însă acum, după această experiență, am realizat că timpul petrecut departe de ei este un sacrificiu și, totodată, am constatat cât de scurt este timpul. Nu-mi place să mi se spună ”vedetă” pentru că eu nu mă simt vedetă și cred că ăsta e motivul pentru care nu-mi place.

Sunt alți oameni care își merită titulatura asta, iar eu nu mă încadrez în ipostaza asta.”, a conchis fostul concurent de la Survivor România.

Urmăriți Playsport.ro și pe