Decizie bombă în familia Prodan. Omul care îi știe toate secretele lui Reghecampf i s-a alăturat Anamariei

Andrei Alexandra 25.11.2022, 15:59
Decizie bombă în familia Prodan. Omul care îi știe toate secretele lui Reghecampf i s-a alăturat Anamariei

Anamaria Prodan o va avea din nou alături pe Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuți, fosta bonă a lui „Bebeto”, fiul Anamariei și al lui Laurențiu Reghecampf. Femeia este cunoscută de o parte a opiniei publice din România din celebrul reality-show realizat de cei doi foști soți în urmă cu mai mulți ani, denumit „Prodanca și Reghe, viață în Dubai”.

Anamaria Prodan va fi din nou ajutată de fosta bonă a lui „Laurențiu Reghecampf Jr.”

Elena Fulgeanu a locuit în ultimii ani în Emiratele Arabe Unite, alături de soțul ei. Acum, ea s-a întors în România, pentru a lucra din nou pentru Anamaria Prodan.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu (n.r. Reghecampf) acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor. Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuți acolo”, a dezvăluit o persoană apropiată de Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Cât de importantă a fost femeia pentru Prodanca și Reghe

Este de la sine înțeles faptul că Elena Fulgeanu știe foarte multe lucruri din intimitatea fostului cuplu Prodan – Reghecampf, prin prisma faptului că ea a lucrat atâția ani pentru cei doi. Femeia a fost un membru important al acestei familii în acei ani, după cum a explicat chiar Anamaria în momentul în care Nuți a decis să meargă pe un alt drum.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste. Cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce. Căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză. Sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, a spus Anamaria Prodan la acel moment în spațiul public.