Afacerea care-i aduce zeci de mii de euro lui Laurențiu Reghecampf. A investit într-un domeniu neobișnuit pentru un om de fotbal

Giosanu Catinca 14.11.2022, 14:25
Afacerea care-i aduce zeci de mii de euro lui Laurențiu Reghecampf. A investit într-un domeniu neobișnuit pentru un om de fotbal

Aflat în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a dat o nouă lovitură. Antrenorul lui Neftchi Baku a câștigat zeci de mii de euro dintr-un foc. Tehnicianul a dezvăluit,  într-un moment de sinceritate, cum a reușit acest lucru.

Laurențiu Reghecampf a dat o nouă lovitură

Fostul antrenor al Craiovei își freacă mâinile de bucurie, după ce a dat lovitura în afaceri, în 2022.

Tehnicianul s-a mutat de ceva timp în Azerbaidjan, acolo unde antrenează echipa Neftchi Baku. Nu a durat mult că după el s-a dus și Corina Caciuc împreună cu băiețelul lor.

Traiul este destul de scump acolo, însă cei trei nu se întrețin doar cu salariul lui Reghecampf. Oficialul deține, printre altele, o fermă care se află undeva la marginea Bucureştiului.

„Am început să fac asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos”

Fostul partener al Anei Prodan a explicat că și-a înființat o companie, care se bucură de un succes răsunător. Laurențiu Reghecampf nu se aștepta ca firma să meargă atât de bine, dar lucrurile s-au așezat înainte de vreme.

Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator.”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Ferma despre care Laurențiu Reghecampf a vorbit în podcast-ul găzduit de i-a băgat în buzunar zeci de mii de euro antrenorului lui Neftchi Baku, notează presa centrală. Profitul ar fi fost de 671.631 de lei, adică de aproximativ 135.000 de euro.

Antrenorul a fost acuzat de furt

Anamaria Prodan i-a deschis un proces cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei. Impresara susține că Reghecampf a luat din bunurile comune, fără să anunțe vreun membru al familiei.

Astăzi, subsemnata, Anamaria Reghecampf, a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf și cine a furat și promovat în presă poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan, pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare, în urmă cu câteva luni.