Decizie controversată luată de Serena Williams după rușinea administrată de Emma Răducanu

Giosanu Catinca 17.08.2022, 14:25
Decizie controversată luată de Serena Williams după rușinea administrată de Emma Răducanu

Serena Williams a făcut un anunț uimitor după umilința suferită în fața Emmei Răducanu. Faptul că a fost eliminată de la Cincinnati a afectat-o destul de mult pe sportiva din Statele Unite.

Serena Williams, decizie șoc după ce a fost eliminată de laWTA  Cincinnati

Serena Williams a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-0 în primul tur al turneului de la Cincinnati. Rivala omul de afaceri Ion Țiriac nu i-a putut face față britanicei Emma Răducanu. Jucătoarea cu tată român și mamă chineză a spulberat-o pe fosta lideră WTA.

Emma Răducanu a avut nevoie de o oră și cinci minute pentru a o elimina pe fosta iubită a lui Patrick Mouratoglou.

Ce a refuzat să facă sportiva din America

Serena Williams și-a anunțat fanii că își va agăța racheta în cui peste câteva săptămâni. Susținătorii ei au înțeles că sportiva are nevoie să petreacă mai mult timp alături de fiica sa. Ceea ce i-a surprins este faptul că jucătoarea profesionistă de tenis nu s-a prezentat la conferința de după meci.

Aceasta nu este singura conferință de presă pe care Serena o ratează. Ea nu a mai luat parte la nicio conferință de presă din momentul în care a anunțat că își va încheia cariera de jucătoare de tenis.

”A fost o adevărată onoare să ajung să împart terenul cu ea”

Succesul de la Cincinnati i-a dat și mai multă încredere sportivei cu tată român și mamă chineză. Dacă Serena Williams nu a dorit să ofere nicio declarație după înfrângerea clară cu Emma Răducanu de la Cincinnati, britanica a fost mult mai amabilă.

Cred că toți trebuie să o onorăm pe Serena și cariera ei extraordinară.”, a declarat Emma Răducanu, după ce a trecut de Serena Williams.

Sunt atât de recunoscătoare pentru experiența de a juca împotriva ei și pentru faptul că s-au intersectat carierele noastre. Tot ceea ce a realizat este atât de inspirațional și a fost o adevărată onoare să ajung să împart terenul cu ea.”, a mai spus Emma Răducanu la interviul de pe teren.

În turul al doilea de la Cincinnati, campioana de la US Open o va înfrunta pe Victoria Azarenka (locul 22 WTA).