Decizie importantă luată de Mbappe: Starul francez, apărat de o blindată de război și de forțele armate, după ce a făcut anunțul. VIDEO

Iulian Ioncea 12.07.2023, 16:10

Ajuns la aproape 25 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna decembrie, Kylian Mbappe a luat o decizie importantă zilele trecute: a mers în Camerun, țara natală a tatălui său.

După ce a anunțat că se va implica într-un proiect caritabil pentru copiii africani, Kylian Mbappe a plecat spre Camerun, însă nu se aștepta să aibă parte de o așa primire.

Starul francez a fost așteptat de sute de oameni la aeroport, iar în drum spre satul natal al tatălui său a fost apărat de forțele armate, inclusiv de o blindată de război.

Potrivit presei din străinătate, inclusiv mașina în care se afla Kylian Mbappe era blindată, iar întregul convoi de mașini care l-a însoțit pe fotbalistul francez era flancat de mai mulți polițiști și militari care erau înarmați.

Ce le-a spus Kylian Mbappe locuitorilor din Camerun

„Este o onoare pentru mine să fiu aici, în țara mea de origine. Să fiu alături de familia mea, să îi văd pe toți oamenii care mi-au arătat afecțiunea lor și sunt foarte recunoscător pentru tot.

Astăzi a fost o zi excelentă, ieri a fost și mai bine. Sunt foarte fericit să fiu aici și vreau să mă bucur de zilele acestea. Vă mulțumesc, vă mulțumesc mult. Sper să revin curând”, a spus Kylian Mbappe.

Imaginile în care jucătorul lui PSG este păzit precum un șef de stat au făcut rapid înconjurul internetului și au devenit virale în întreaga lume.

Kylian Mbappe a locuit timp de mai multe zile într-un hotel de lux din Camerun și a mers să viziteze inclusiv o școală în care învață mai mulți copii cu deficiențe de auz. Unitatea de învățământ se află aproape de satul în care tatăl lui Kylian Mbappe s-a născut și a crescut.

În timpul petrecut în țara natală a tatălui său, fotbalistul a mers și la un meci de baschet și la un meci de fotbal din a doua ligă.

Într-un filmuleț postat pe Twitter, Kylian Mbappe poate fi văzut în timp ce merge la pas printr-un sat din Camerun și este înconjurat de gărzi de corp și de autorități înarmate, în timp ce lumea îi strigă numele.

La un moment dat, sportivul se oprește și salută cu mâna mulțimea.

Urmăriți Playsport.ro și pe