Decizie incredibilă la Paris: își vând superstarul, ca să facă bani pentru Messi!

Radu Bordei 08.01.2021, 13:35
Decizie incredibilă la Paris: își vând superstarul, ca să facă bani pentru Messi!

PSG vrea să facă bani pentru Messi. Argentinianul este marea dorință a șeicilor care dețin clubul din capitala Franței. Mai ales că starul Barcelonei poate semna gratis cu orice echipă, în acest moment. Presa anunță că Manchester City ar fi favoriți să îl convingă pe Messi să lase Barcelona și să se reunească cu Pep Guardiola.

Cu toate acestea conducerea ce lor de la PSG este dispusă la sacrificii mari pentru a-l aduce pe căpitanul Barcelonei și al naționalei Argentinei. Chiar dacă asta înseamnă despărțirea de unul din starurile echipei.

PSG vrea să facă bani pentru Messi. Unul din starurile de milioane va fi sacrificat pentru acest obiectiv

Chiar dacă patronii clubului ar putea plăti fără nicio grijă sute de milioane pentru un fotbalist, Fair Play-ul financiar nu permite acest lucru. De aceea șeicii sunt disperați să găsească soluții pentru a finanța o mutare spectaculoasă pentru Messi. Ar fi o lovitură imensă de imagine, dar și un pas către visul suprem: trofeul Ligii Campionilor.

De aceea presa din Spania anunță că PSG ar fi dispusă să se despartă de Kylian Mbappe, unul din pilonii echipei. Deși este văzut de fani drept viitorul echipei, campionul mondial pare să fie varianta ideală pentru șefi de a aduce bani în contul clubului. Mai ales că înțelegerea fotbalistului cu clubul este valabilă doar până în 2022, iar în acest moment nu se știe dacă acesta vrea să prelungească contractul.

Kylian Mbappe și Zinedine Zidane doresc să lucreze împreună

Mbappe visează la Real Madrid

Fotbalistul și-a exprimat dorința de a juca în viitor pentru Real Madrid, club pe care îl admiră. De aceea conducerea PSG se gândește că există un risc ca fotbalistul să încerce să plece gratis, ceea ce ar aduce o gaură mare în finanțele clubului. Așa că, la vară, Mbappe ar putea fi pus pe lista de vânzare, mai ales că și Zidane îl dorește mult. Florentino Perez l-a identificat drept viitorul transfer galactic, dar pandemia a încurcat socotelile. La vară însă, Realul ar putea fi dispusă să plătească.

250 de milioane ar fi prețul solicitat de cei de la PSG. Jucătorul este cotat la 180 de milioane, oricum o sumă enormă. Mbappe ar deveni cel mai scump transfer din lume, peste colegul Neymar, adus cu 222 de milioane, de la PSG.

Neymar poate fi argumentul decisiv

Messi și-a exprimat des dorința de a juca iar alături de prietenul său. Ar putea să o facă la PSG. Brazilianul nu mai dorește să plece și îl așteaptă pe Messi în capitala Franței. Argentinianul visează la Miami, dar până atunci ar avea șansa să se reunească cu Neymar.

Cei doi ar putea forma din nou un duo letal care ar putea aduce, în sfârșit, Liga Campionilor la Paris.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe