Neymar îi cere lui PSG 180 de milioane de euro, pentru a semna un nou contract! Ar juca la Paris până la 34 de ani

Radu Bordei 05.01.2021, 12:54
Neymar îi cere lui PSG 180 de milioane de euro, pentru a semna un nou contract! Ar juca la Paris până la 34 de ani

Neymar cere 180 de milioane euro ca să continue la PSG. Atacantul brazilian pare împăcat cu ideea să joace în continuare în Franța. În acest moment situația financiară nu îi permite să plece la Barcelona. Starul brazilian nu a ascuns niciodată dorința de a se întoarce în La Liga. Situația s-a schimbat însă radical.

Pandemia de coronavirus a reașezat lucrurile, inclusiv la fotbal. Sumele nebune din ultimii ani au devenit amintire.

Neymar cere 180 de milioane euro

Asta nu înseamnă că fotbalistul brazilian renunță la pretențiile salariale mari. Contractul lui expiră în 2022, iar fotbalistul știe că poate negocia cu șefii clubului. Aceștia au încercat de multe ori să îl convingă să semneze. Neymar câștigă peste 36 de milioane de euro, brut, pe an, la Paris. Salariul uriaș este greu de suportat de club, care trebuie să respecte și Fairplay-ul Financiar.

Totuși, șeicii care controlează PSG sunt pregătiți de un efort financiar mare pentru a-l păstra pe Neymar. Brazilianul nu mai pare dispus să plece. Din contră, tatăl impresar al fotbalistului a lăsat de înțeles că fiul său ia în calcul să joace toată cariera la PSG. Așa că, Neymar așteaptă un contract pe 6 ani, cel puțin. Dacă va semna, Neymar va juca la Paris pănă la retragere.

Neymar și Messi nu vor mai juca împreună la Barcelona

Barcelona nu mai este un pericol

Din momentul transferului de 222 de milioane de euro, de la Barcelona la PSG, catalanii l-au vrut înapoi. Conducerea clubului, dar mai ales jucătorii, în frunte cu Messi. Mai ales că și Neymar a lăsat de înțeles că a regretat mișcarea. Înainte de criza provocată de coronavirus conducerea Barcelonei pregătea asaltul final pentru readucerea lui Neymar. Jucători precum Coutinho sau Dembele urmau să fie vânduți pentru a strânge fonduri. Iar PSG ar fi fost forțată să accepte.

Acum însă Barcelona este într-o criză financiară mare. Mai mult, Messi ar putea pleca de la vară, așa că nu mai există resurse pentru Neymar. Viitoarea conducere va avea alte probleme pe cap. Așa că și brazilianul pare să fi renunțat la ideea de a se întoarce în Catalunia.

Neymar ar putea avea probleme cu legea

Până să semneze noul contract, brazilianul este implicat într-un scandal mare. Presa din Brazilia a speculat pe marginea mega petrecerii de sărbători organizată de Neymar. Chiar dacă fotbalistul a negat orice amestec, procurorii au început să investigheze ce s-a întâmplat și dacă s-au respectat regulile contra pandemiei. Neymar pretinde că nici nu a fost la petrecere și a postat fotografii dintr-o stațiune. Rămâne de văzut ce vor descoperi procurorii.

Urmăriți Playsport.ro și pe