Decizie istorică! Ce se întâmplă cu trofeul Ligii 1, dacă CFR Cluj devine campioană în această seară, la Botoșsani

Marian Cărăvan / 18.05.2021, 19:35
Decizie istorică! Ce se întâmplă cu trofeul Ligii 1, dacă CFR Cluj devine campioană în această seară, la Botoșsani

Cu o victorie în această seară, la Botoșani, CFR Cluj devine campioană a patra oară la rând. Ce se întâmplă cu trofeul Ligii 1, dacă gruparea din Gruia ia titlul acum. E decizie de ultimă oră, luată de Liga Profesionistă de Fotbal!

Decizie istorică! Ce se întâmplă cu trofeul Ligii 1, dacă CFR Cluj devine campioană în această seară, la Botoșani

CFR Cluj se poate încununa pentru a patra oară la rând campioană a României. Echipa antrenată de Edi Iordănescu joacă marți, de la ora 20:30, în deplasare cu FC Botoșani. O victorie în fața echipei antrenate de Marius Croitoru le aduce ardelenilor al patrulea titlu consecutiv.

Însă, în cazul unui succes, gruparea din Gruia nu va primi trofeul de campioană în această seară! Liga Profesionistă de Fotbal, organizatoarea întrecerii, a luat decizia finală. CFR Cluj nu va fi premiată în această seară de LPF dacă va lua titlul. Forul condus de Gino Iorgulescu a luat decizia de a nu oferi acum trofeul, mergând pe varianta ca acesta să fie acordat ardelenilor după ultimul meci din acest sezon. În ultima etapă din play-off, CFR Cluj joacă în Gruia chiar cu marea rivală FCSB.

În această seară, CFR poate deveni pentru a patra oară la rând campioana României. O așteaptă însă un meci dificil la Botoșani, după cum chiar antrenorul Edi Iordănescu a avertizat. FC Botoșani – CFR Cluj e de la ora 20:30, LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Echipele de start în FC Botoșani – CFR Cluj

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Caia, E. Florescu, E. Papa – Ashkovski, Ongenda, Al Mawas
Rezerve: Hankic, Patache, Holzmann, Meleke, Tîrcoveanu, S. Camara, Fili, Târșa, D. Croitoru
Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, M. Gâdea – Deac, Debeljuh, Costache
Rezerve: Bălgrădean, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Chipciu, M. Pereira, Păun, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

Clujenii joacă în această seară cu titlul Ligii 1 pe masă! O victorie îi face campioni pentru a 4-a oară la rând! Pe Stadionul Municipal din „orașul lui Botaș”, botoșănenii vor fi mediatorii luptei pentru câștigarea campionatului. Elevii lui Marius Croitoru, pe locul 5 în play-off, nu au, în sine, o miză prea mare, dar miza generală a jocului este una imensă. Partida va putea fi urmărită LIVE TEXT pe playsport.ro.

Clasamentul din play-off, inainte de FC Botosani - CFR Cluj
Clasamentul din play-off, inainte de FC Botosani – CFR Cluj