Decizie istorică pentru FCSB! Anunțul grav făcut de Mihai Stoica: „Vă dau cuvantul meu de onoare!” Ce vor face ros-albaștrii

Octavian Vasilescu 09.05.2022, 22:39
Decizie istorică pentru FCSB! Anunțul grav făcut de Mihai Stoica: „Vă dau cuvantul meu de onoare!” Ce vor face ros-albaștrii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a reclamat două penalty-uri neacordate în meciul Universitatea CraiovaFCSB, scor 0-1.

MM Stoica promite că, în cazul în care FCSB va avea penalty-uri neacordate și după introducerea sistemului VAR, va scoate echipa de pe teren. Cu toate acestea, este greu de crezut că Stoica are atât de multă putere la FCSB, având în vedere că de multe ori urmărește partidele din tribună.

MM Stoica amenință că scoate echipa de pe teren

Iată ce a spus MM Stoica, ca urmare a meciului de la Craiova:

După, când am văzut meciul aseară liniştit,am văzut că am avut două penalty-uri. L-am felicitat pe Kovacs după meci. Vedem meciurile de foarte sus şi nu am remarcat. Doar mi s-a părut că a lăsat jocul prea liber şi pe Octavian Popescu l-au cam faultat.

Marius Constantin l-a ţinut pe Ianis Stoica (n.r. – în prima repriză), dar l-a ţinut şmechereşte, cum fac marii jucători. E penalty cât casa. Dacă ar fi o chestie de genul ăsta şi la VAR nu dă arbitrul fault, vă dau cuvântul meu că scot echipa de pe teren.

Şi la Cristea (n.r. – în a doua repriză)… Ei nu sunt interesaţi să joace mingea. Când vrei doar să faultezi adversarul, e fault. Papp nu joacă mingea, se duce direct în Cristea. E un fault evident şi e un penalty clar. Cristea se pregăteşte să sară, iar Kovacs vede şi nu dă. E şi Marinescu (n.r. – asistentul) acolo şi nu dă.

Oameni buni, ăsta se pregăteşte să sară la cap şi nu ştie ce-l loveşte. Papp intră în el. Negăm evidenţa? Ce mai vreţi mai clar de atât? El e pregătit să joace mingea, nu ştie ce e în spatele lui

Pe mine mă îngrijorează în perspectiva meciului cu CFR. Noi jucăm şi cu Voluntari, iar jucătorilor noştri trebuie să le reamintim. Putem face ce fac vacile olandeze. Sunt foarte îngrijorat pentru meciul cu CFR. Faza de penalty nu poate fi explicată, când tricoul lui Ianis Stoica e tras aşa. Pentru CFR nu are ce să se întâmple la meciul cu noi. Nu pot spune că a fost victorie norocoasă. Am avut două penalty-uri”, a declarat Stoica, pentru Orange Sport.

Clasament play-off Liga 1

CFR Cluj are în acest moment două puncte avans față de principala urmăritoare, FCSB. În caz de egalitate la finalul sezonului, CFR Cluj va câștiga titlul în Liga 1.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru titluri consecutive în Liga 1, iar acum vrea să obțină al cincilea trofeu la rând.

FCSB va înfrunta FC Voluntari în etapa cu numărul 9 din play-off, în deplasare. CFR Cluj va primi vizita oltenilor de la Universitatea Craiova.

  1. CFR Cluj – 54 pct.
  2. FCSB – 52 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 31 pct.
  5. Farul Constanța – 29 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.