Decizie majoră luată de FRF! Răzvan Burleanu, 100% sigur de al 3-lea mandat! Ce s-a întamplat cu restul contracandidatilor

Octavian Vasilescu / 30.03.2022, 11:03
Decizie majoră luată de FRF! Răzvan Burleanu, 100% sigur de al 3-lea mandat! Ce s-a întamplat cu restul contracandidatilor

Președintele FRF, Răzvan Burleanu (37 de ani), și-a asigurat un nou mandat în fruntea fotbalului românesc.

Răzvan Burleanu, gata de un nou mandat la FRF

Marți a avut loc o ședință a Comitetului Executiv al FRF, iar Orange Sport anunță că Răzvan Burleanu a schimbat regulamentul privind alegerile. Se pare că de acum înainte, numai persoanele care au obținut o diplomă de management la cursurile de la Laussane pot candida pentru șefia FRF.

În fotbalul românesc, numai Ionuț Lupescu mai deține o astfel de diplomă. Fostul internațional a fost învins de Burleanu la alegerile FRF din 2018, iar acum nu vrea să mai candideze.

Alegerile pentru președinția FRF ar trebui să aibă loc pe 12 aprilie, la Adunarea Generală a FRF.

Un singur om vrea să candideze împotriva lui Răzvan Burleanu

Până la această modificare a regulamentului, numai Sorin Răducanu (59 de ani) se înscrisese în cursa pentru șefia FRF.

Răducanu nu deține o diplomă de la Laussane, astfel că n-ar putea să mai candideze împotriva lui Burleau.

Sorin Răducanu a transmis un mesaj războinic:

Am promis că voi candida de fiecare dată, că mă voi lupta cu acest sistem, încă din 2010. Așa fac și acum. Am fost la sediul FRF și am depus actele de candidatură. Sunt singurul candidat împotriva lui Răzvan Burleanu, acest om susținut de SRI și Vasile Dâncu.

Vor face tot ce e posibil să nu accepte candidatura mea, sunt sigur. Luni va fi Comisia de Validare. Dacă ești așa de puternic, de ce îți e frică de mine, impostorule? Răzvan Burleanu a cumpărat pe toată lumea, nu și pe mine. A fost la un pas cu Chivorchian și Pușcaș, dar n-au reușit acum 8 ani”, a spus Răducanu, conform ProSport.

Răzvan Burleanu este președintele FRF din martie 2014. În urmă cu 8 ani, acesta l-a învins pe Mircea Sandu.

Florin Prunea îl critică pe Răzvan Burleanu

Fostul internațional Florin Prunea a vorbit despre era Răzvan Burleanu în fruntea FRF, într-un dialog cu Playsport.ro.

„(Nu ați găsit ceva bun în aceste mandate ale lui Răzvan Burleanu?) Mi-e greu să dau ceva. Investiții zero. A preluat Federația cu milioane în cont, cu două centre de pregătire, Mogoșoaia și Buftea, cu un sediu de federație extraordinar.

În acești opt ani de zile nu a făcut absolut nimic. Nicio investiție. Mi-e greu să găsesc ceva bun”, a mai spus Prunea pentru Playsport.