EXCLUSIV. „Am avut colegi care au făcut prostia asta!” Daniel Pancu, alături de Adi Mutu, în primele probleme ale antrenorului la Rapid. VIDEO

Robert Zanfir / 24.05.2022, 15:54
EXCLUSIV. „Am avut colegi care au făcut prostia asta!” Daniel Pancu, alături de Adi Mutu, în primele probleme ale antrenorului la Rapid. VIDEO

Daniel Pancu (44 de ani) este alături de Adi Mutu (43 de ani) în problema neașteptată pe care antrenorului Rapidului o întâmpină în Giulești. Tehnicianul a refuzat constant să înjure rivalele echipei, spre nemulțumirea unei bune părți a suporterilor.

Adi Mutu a venit la Rapid sub un tir de acuzații, și-a câștigat respectul galeriei prin debutul fulminant, dar riscă să își arunce în aer parcursul în Giulești din cauza unui conflict surprinzător cu fanii. Concret, antrenorul a refuzat să scandeze împotriva rivalelor și a fost protejat de parcursul bun al echipei. Ultimele rezultate nu mai sunt, însă, de partea fostului mare atacant al României.

Daniel Pancu, alături de Adi Mutu în primele probleme la Rapid

Cu Mutu pe bancă, Rapid a avut o serie excelentă. 7 victorii consecutive, iar noul stadion din Giulești părea să devină a doua casă a tânărului antrenor. Au venit însă trei rezultate negative, iar „vișiniii” au ratat prezența în barajul pentru Conference League.

În plus, eșecul de la Mioveni, 2-3, a întins și mai mult nervii fanilor, care i-au cerut lui Adi Mutu, o dată în plus, să scandeze împotriva rivalelor „tradiționale”. Fără succes.

„Eu, dacă merg la Dinamo antrenor vreodată, înseamnă că trebuie să înjur Rapidul? A fost foarte corectă reacția lui Mutu.

Am avut colegi care au plecat de la noi la Dinamo și au făcut prostia asta. Pentru mine a fost o prostie și atunci. Că și eu puteam, poate, nu știu, într-un moment, să ajung să joc la Dinamo. Niciodată nu s-ar fi pus problema să ridic un deget împotriva Rapidului. Dar au fost și jucători care au plecat și la prima întâlnire cu suporterii au uitat de unde au plecat.

El a jucat doar un sezon la Dinamo, nici nu poți să îl caracterezezi ca dinamovist. Cum îi place lui să spună, el e un bun al României. E și normal să aibă…

Eu, dacă aș discuta acum cu el, cu toate că de când e la Rapid nu am mai discutat deloc, cred că ar avea deja ceva de povestit despre Rapid. Nu ne-am mai întâlnit”, a spus Daniel Pancu la Playsport Live.

Pancu, despre venirea lui Dan Șucu alături de Victor Angelescu: O să fie o problemă!

Rapidul anunță un sezon viitor la alt nivel. Giuleștenii nu au ascuns că vor trage pentru play-off. Mai mult, clubul va plusa și la nivelul financiar. Victor Angelescu l-a convins pe Dan Șucu să i se alăture. Șeful de la Mobexpert are deja 50 la sută din acțiuni și se va ocupa în mod special de zona de management administrativ și financiar.

Deși toate sună foarte bine pe hârtie, Daniel Pancu trage un semnal de alarmă. Fostul idol din Giulești se teme că nu va curge lapte și miere sub Podul Grant:

„E foarte complicat. Când mai mult de un om într-un club… adică plecând de la doi până la șapte, cum era cazul la Dinamo, o să intervină la un moment dat o problemă. Asta e problema mea și gata, am terminat”, a reacționat Daniel Pancu la Playsport Live.