Declarația lui Hamilton care confirmă relația cu Shakira: „Trebuie să-mi găsesc o latină”. Cei doi au petrecut împreună după Marele Premiu din Spania

Catinca Giosanu 07.06.2023, 08:53

Shakira s-a întors în Barcelona după numai două luni de la mutarea în Miami, acolo unde deține o proprietate impresionantă. Cântăreața columbiană a avut un motiv bine întemeiat. A vrut să asiste la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, competiție la care a participat inclusiv Lewis Hamilton.

Shakira, surprinsă la Barcelona

Shakira a fost văzută la cursa auto de Formula 1 ce s-a desfășurat pe 4 iunie 2023 pe Circuitul Catalunya din Barcelona, Spania.

Presa străină notează că fosta iubită a lui Gerard Pique a revenit în orașul pe care obișnuia să-l numească ”acasă”, pentru a se bucura de Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, de la Barcelona, dar și pentru a-l vedea și a-l susține pe Lewis Hamilton.

Nu este pentru prima dată când artista columbiană este surprinsă în preajma lui Hamilton. Îndrăgita cântăreață a mai fost văzută în compania pilotului de Formula 1 în urmă cu câteva săptămâni, când a avut loc o altă competitiție asemănătoare cu cea de weekendul trecut.

Postarea care a dat-o de gol

Marele Premiu din Formula 1 de la Barcelona a fost câștigat de olandezul Max Verstappen. Pilotul echipei Red Bull Racing a pornit de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Spaniei, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, și a terminat primul cursa de la Barcelona. Pilotul Lewis Hamilton s-a clasat pe locul al doilea.

După cursă, Shakira și Lewis Hamilton au sărbătorit victoria împreună cu alte câteva persoane apropiate pilotului. Imaginea care i-a dat de gol a fost postată de unul din bărbații cu care au luat cina cu Shakira și Hamilton. Cei doi păreau foarte apropiați, iar oamenii nu mai știu ce să creadă despre ei, având în vedere faptul că presa internațională a cuplat-o pe artistă cu pilotul de Formula 1 .

”Trebuie să-mi găsesc o latină”

Înainte să participe la cursa auto de Formula 1 i, Hamilton a glumit că trebuie să-și găsească o iubită „latină” .

Trebuie să-mi găsesc o latină”, a spus Hamilton, în timp ce se afla pe scenă cu coechipierul său Mercedes, George Russell.

Fanii s-au grăbit să facă referire la Shakira ca răspuns la videoclipul pe care l-a postat sportivul pe Twitter.

”Mă bucur să mă aflu aici”

Cântăreața a publicat pe contul ei de socializare o imagine, în dreptul căreia a scris un mesaj care a atras atenția fanilor.

Mă bucur să mă aflu iarăși în Barcelona.”, a scris Shakira.

Cântăreața columbiană a ajuns să vină doar în vizită în orașul pe care altădată în numea ”acasă”. Ea a decis să se mute în Statele Unite după despărțirea de Gerard Pique, tocmai pentru că a vrut să plece cât mai departe de acesta, dar și să își țină la distanță copiii de noua iubită a fotbalistului.

Urmăriți Playsport.ro și pe