Declarație de dragoste pentru Ianis Hagi din partea unei cântărețe mari din România: „E un prinț”

Giosanu Catinca / 24.05.2022, 10:42
Declarație de dragoste pentru Ianis Hagi din partea unei cântărețe mari din România: „E un prinț”

Ianis Hagi a fost lăudat de către o cunoscută cântăreață de la noi. Artista i-a făcut o declarație de dragoste fiului lui Gheorghe Hagi. Cine este femeia căruia i-a atras atenția ”prințul” Ianis.

Loredana Groza, declarație de dragoste surprinzătoare

Ianis Hagi s-a confruntat cu numeroase probleme în ultima perioadă de timp. El a suferit o accidentare la începutul anului și abia așteaptă să revină sezonul viitor pe teren la Rangers.

Fiul Regeului a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat în meciul lui Rangers cu Stirling, din Cupa Scoției, scor 4-0, disputat pe 21 ianuarie. Mijlocașul nu s-a recuperat în totalitate nici până astăzi. Surse apropiate fotbalistului au spus că Ianis Hagi se apropie, totuși, de revenirea pe gazon.

Cred că cea mai grea parte a fost între momentul în care m-am accidentat până când medicul mi-a spus ce am. Atunci am aflat că am o ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral. Mi-au spus că nu voi putea juca o vreme și m-am simțit ușurat, am zis că vreau să fac operația și să încep recuperarea.”, a spus Ianis, în primul episod din seria „Revenirea”.

”Ianis Hagi, un prinț al fotbalului românesc”

Ianis Hagi nu a putut să își ajute echipa la cel mai important meci al sezonului, finala Europa League dintre Rangers și Eintracht Frankfurt. Internaționalul român se află în plin proces de recuperare, însă nu a fost uitat de marii artiști români.

Loredana Groza a mărturisit că urmărește cu mare atenție fiecare meci pe care îl dispută echipa națională de fotbal a României. Unul dintre favoriții ei este Ianis Hagi.

”Este un talent”

Artista l-a lăudat pe fiul ”Regelui” Gheorghe Hagi.

Ianis este un talent, un prinț al fotbalului românesc.”, a spus Loredana Groza, conform as.ro.

Cântăreața a recunoscut, printre altele, că s-a întâlnit de câteva ori cu fotbaliștii din „Generația de Aur”.

Naționala României se antrena în hotelul unde stăteam și eu toată vara. Având concerte pe litoral, veneau și acolo.”, a mai spus Loredana, potrivit sursei citate mai sus.