Primul jucător care se gândește să plece de la CFR Cluj după venirea lui Denis Alibec. “Vrea să facă un pas înainte în carieră”

Dragos Stefanescu 24.07.2021, 15:17
Primul jucător care se gândește să plece de la CFR Cluj după venirea lui Denis Alibec. “Vrea să facă un pas înainte în carieră”

Campioana României CFR Cluj a avut început bun în noul sezon al Ligii 1. Și în preliminariile Champions League elevii lui Marius Șumudică au reușit calificarea în turul al doilea. Totuși clujenii au arătat o atitudine oscilantă pe parcursul meciurile jucate până acum. Pentru un parcurs cât mai bun CFR Cluj continuă să-și întărească lotul. Împrumutul lui Denis Alibec este ultima mutare a clujenilor. Există însă jucători care se gândesc și la plecare de la Cluj. Primul jucător care se gândește să plece de la CFR Cluj după venirea lui Denis Alibec. “Vrea să facă un pas înainte în carieră”

Primul jucător care se gândește să plece de la CFR Cluj după venirea lui Denis Alibec. “Vrea să facă un pas înainte în carieră”

CFR Cluj a debutat în noul sezon al Ligii 1 în partida cu Universitatea Craiova 1948. După un meci spectaculos, clujenii s-au impus cu scorul de 3-2. Prin jocul prestat, CFR Cluj a arătat că este o echipă puternică și este o pretendentă serioasă la câștigarea campionatului. Însă marea ambiție a clujenilor este accederea în grupele unei competiții europene.

CFR Cluj și-a început drumul european din acest sezon printr-o dublă cu formația Borac Banja Luca.
După ce în meciul tur disputat la Cluj, echipa lui Marius Șumudică s-a impus cu scorul de 3-1, în meciul retur situația a fost mult mai complicată pentru clujeni. CFR Cluj a fost condusă cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute și era eliminată dacă regulamentul nu ar fi fost schimbat de UEFA. Astfel, din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu. La scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat în prelungiri. Alexandru Chipciu a reuşit să înscrie în minutul 118 golul calificării formației CFR Cluj. Astfel clujenii au acces în turul doi al preliminariilor Champions League.

În turul 2 al preliminariilor Champions League, CFR Cluj o înfruntă pe Lincoln Red Imp. Formația din Gibraltar este una destul de modestă în comparație cu CFR Cluj.

Primul meci a avut loc în Gibraltar și a avut o desfășurare suprinzătoare. După prima repriză campioana României s-a vazut condusă cu 1-0 după golul din minutul 45 al gazdelor. După pauză clujenii au revenit în joc prin golul lui Debeljuh din mintul 52. În minutul 58 același Debeljuh a reușit dubla și totodată golul victoriei pentru CFR Cluj. Golurile atacantului croat au salvat-o pe campioana României de la o eventuală înfrângere rușinoasă în Gibraltar.

Debeljuh ar vrea să plece de la CFR Cluj

Venirea atacantului Denis Alibec la Cluj a provocat îngrijorare pentru ceilalți jucători din atacul campioanei. Relația dintre Marius Șumudică și Alibec este cunoscută ca fiind una excelentă din perioada în care cei doi au lucrat împreună la Astra Giurgiu. Sub comanda lui Șumudică, atacantul a reușit cele mai bune sezoane din cariera sa de până acum. Deci este de așteptat ca Alibec să fie preferat de Șumudică în ofensiva Clujului. Unii dintre atacanții campioanei României se gândesc deja la plecare. Unul dintre aceștia este chiar eroul clujenilor în meciul din Gibraltar, Gabriel Debeljuh. Croatul a dat câteva declarații în care își arată dorința de a pleca de la Cluj.

Este bine la Cluj, şi în România în general. Mai ales acum că măsurile au fost relaxate şi în mod normal se poate merge în oraş pentru cină. Noi, jucătorii, trebuie totuşi să fim testaţi înainte de fiecare meci, chiar dacă suntem vaccinaţi. În ceea ce mă priveşte, există interes, am şi ambiţii, aşa că, dacă vine oferta potrivită, este posibil să mă transfer transfer în timpul verii. Doar dacă va fi un pas înainte în cariera mea”, a declarat Debeljuh pentru Sportske.jutarnji.hr.

Urmăriți Playsport.ro și pe