Declarație umilitoare la adresa lui David Miculescu. Basarab Panduru a identificat singurul motiv pentru care mijlocașul joacă la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.01.2023, 14:13
Declarație umilitoare la adresa lui David Miculescu. Basarab Panduru a identificat singurul motiv pentru care mijlocașul joacă la FCSB

David Miculescu a fost criticat de Basarab Panduru după prestația din meciul de la Sibiu. Fostul internațional a apreciat că fotbalistul de 21 de ani nu a progresat din momentul în care a fost adus de FCSB de la UTA Arad.

Prinde David Miculescu echipa doar pentru că s-au dat bani mulți pe el?

Mai mult, Panduru a spus chiar că nu ar fi fost o surpriză dacă Miculescu ar fi făcut cale întoarsă în această iarnă, așa cum s-a întâmplat recent cu Vadim Rață, Bogdan Rusu sau Marco Dulca. În viziunea fostului antrenor, singurul motiv pentru care acest lucru nu s-a întâmplat este reprezentat de faptul că Gigi Becali a plătit o sumă foarte mare pentru transferul lui, respectiv 1.7 milioane de euro, iar patronul vicecampioanei României vrea să facă tot posibilul pentru a-și amortiza această cheltuială.

„Ăsta e norocul lui. (n.r care?) Că s-au plătit mulţi bani pe el, nu mă mira dacă în iarnă se întorcea de unde a venit. Aşa se intorcea şi el cum s-a întors Raţă sau alţii, dar faptul că s-au dat bani pe el atunci îți acordă chestia asta, că s-au dat 1,7 milioane de euro. Miculescu mi se pare că e corect, serios şi asta mă face să am încredere în el. Dar momentan nu văd progres, doar asta mă face să am încredere în el. Nu produce nimic momentan…”, a spus Basarab Panduru potrivit orangesport.ro.

Chiar și jucătorul venit de la UTA este conștient de faptul că nu este încă un „om de bază” la FCSB

La finalul meciului cu Hermannstadt, David Miculescu a recunoscut că nu se aștepta să fie titularizat de Mihai Pintilii. De asemenea, el a asigurat că va face tot ce va depinde de el pentru a-și ajuta cât mai mult echipa, de fiecare dată când se va apela la serviciile lui.

„Nu mă așteptam (n.r. să fie titular), dar la Steaua (n.r. FCSB) toți ne pregătim foarte bine. Am venit după un cantonament greu. Tot timpul, primul meci este destul de greu. Am avut posesia, am avut cele mai mari ocazii, trebuia să intre și golul. M-am înțeles bine (n.r. cu Deian Sorescu), trebuie să mai strângem câteva meciuri, o să ne înțelegem foarte bine.

Acolo (n.r. la Rakow) au avut alte trasee de joc și acum trebuie să se obișnuiască și cu noi. Unde joc, vreau să îmi ajut cât mai mult echipa. Am îmbunătățit în cantonament toate aspectele și sperăm acum să le punem în practică. Acum sperăm că ne-am dat drumul și să câștigăm ambele meciuri. Sper la fiecare meci să dau tot ce am mai bun. Aștept să și înscriu. Să îi răsplătesc pe cei care au încredere în mine, normal”, a spus Miculescu după victoria cu Hermannstadt.

Urmăriți Playsport.ro și pe