Declarații șocante! Cine a fost amanta lui Reghecampf. A oferit detalii picante despre nopțile fierbinți

Bădulescu Silvian / 22.10.2021, 17:38
Declarații șocante! Cine a fost amanta lui Reghecampf. A oferit detalii picante despre nopțile fierbinți

Nu există cale de întoarce în ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Încep să iasă la iveală detalii neștiute despre căsnicia lor. Se pare că tehnicianul Craiovei ar fi călcat strâmb chiar după ce și-a unit destinul cu impresara.

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf în timpul căsniciei cu Anamaria Prodan

Este cunoscută căsătoria lui Laurențiu Reghecampf cu Mariana Pfeiffer. Aceasta s-a petrecut înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan. Cei doi au un trecut dureros împreună, din cauză că și-au pierdut fetița la o vârstă fragedă din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Mariajul lor a durat din 1994 până în 2007. Au împreună un băiat, Luca, născut după tragedia prin care au trecut cei doi. Într-un final, căsătoria dintre ei nu a rezistat, astfel că au ajuns la divorț. Totuși, înainte de a se despărți oficial, se pare că antrenorul și-ar fi refăcut deja viața alături de Anamaria Prodan.

Reghe, idilă cu fosta soție

În trecut, conform declarațiilor Marianei Pfeiffer, se pare că aceasta a fost implicată într-un triunghi amoros. Ea mărturisea că s-a iubit cu Laurențiu Reghecampf când acesta era căsătorit cu Anamaria Prodan. De aici rezultă că, la scurt timp după oficializarea căsătoriei cu impresara, acesta ar fi călcat strâmb.

Mă culcam cu Laurențiu, deși nu eram divorțați, iar el era cu Ana. Eram soția lui, dar mă simțeam ca o amantă. Ce-a făcut ea am făcut și eu. Laurențiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta. Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania. Am făcut dragoste cu el și la Târgoviște, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorțată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgoviște, în timp ce Ana rămăsese în America” a declarat Mariana Pfeiffer la Acasă TV.

Cum a divorțat Reghecampf de Mariana

În plus, Mariana Pfeiffer a povestit în trecut că a aflat de dorința tehnicianului de a divorța la telefon, în momentul în care acesta a sunat-o și i-a spus că Anamaria Prodan este însărcinată.

Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu mi-a zis că sunt o mamă bună, o soție ideală, o gospodină, dar nu se poate să trăim împreună. A zis ca nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut și ea deja venea la mine acasă. Măcar putea să aibă bunul simț și să nu vină acolo cât încă eram eu” a mai completata aceasta la același post de televiziune.