Deian Sorescu devine „gura de oxigen” a lui Dinamo. Jucătorul pleacă!

Moldoveanu Camelia / 15.01.2022, 21:54
Deian Sorescu devine „gura de oxigen” a lui Dinamo. Jucătorul pleacă!

Dinamo a remizat în meciul amical cu Farul Constanța, iar Deian Sorescu a stabilit scorul final de 2-2. Înaintea meciului cu echipa lui Gică Hagi, Iuliu Mureșan a anunțat plecarea fotbalistului din Timișoara. Produsul de export numărul 1 al „câinilor” o să se transforme într-o mare „gură de oxigen” pentru echipa din Ștefan cel Mare, în cel mai scurt timp.

Iuliu Mureșan a anunțat oficial plecarea lui Deian Sorescu de Dinamo

Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are Dinamo și cu siguranță cel care a prezentat cel mai mare interes pentru alte cluburi. Dorit de Gigi Becali în vară, dar și de alte echipe, fotbalistul a decis să rămână în Ștefan cel Mare și să ajute echipa să scape de probleme. Cu toate că prestațiile lui n-au fost unele proaste, fanii s-au supărat pe el și l-au dezbrăcat de tricou după eșecul cu Mioveni.

Se pare că pe Deian Sorescu episodul de după meciul cu Mioveni l-a afectat destul de mult, așa cum susține Iuliu Mureșan. Tânărul are două oferte scries de la două echipe din străinătate și Dinamo s-a decis să-l vândă.

Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin.

O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a declarat Iuliu Mureșan, la Pro X, înaintea partidei amicale dintre Farul și Dinamo, de la Ovidiu.

Au refuzat 700.000 de euro

Jucătorul nu mai vrea să continue la Dinamo, după episodul de la Mioveni, dar cele două părți trebuie să găsească cea mai bună cale de despărțire. Potrivit Digi Sport, Damac a trimis o ofertă de 700 de mii de euro, dar Dinamo nu s-a lăsat convinsă.

Arabii ar fi anunțat și un termen limită, de 48 de ore. Conform sursei amintite, răspunsul românilor ar fi venit mult mai repede. „Câinii” au cerut 1 milion de euro.

Cel mai „șifonat” din ratarea mutării pare a ieși chiar jucătorul. Fosta echipă a lui Constantin Budescu i-ar fi propus un salariu de 400 de mii pe sezon și un contract de doi ani și jumătate.

Se mai vorbește și despre interesul polonezilor de la Rakow Czestochowa, locul 3 în Ekstraklasa. Însă, rămâne de văzut care o să fie destinația finală a lui Sorescu, cert este că pleacă din Groapă.