Deian Sorescu dezvăluie ce i-a transmis Pintilii: „Am avut o discuție!” Andrea Compagno: „Am ratat din toate pozițiile”. Toate reacțiile de la FCSB

Robert Zanfir 26.02.2023, 22:52
Deian Sorescu dezvăluie ce i-a transmis Pintilii: „Am avut o discuție!” Andrea Compagno: „Am ratat din toate pozițiile”. Toate reacțiile de la FCSB

Deian Sorescu a recunoscut la finalul victoriei cu FC Argeș, 2-1, că a avut o discuție cu Mihai Pintilii despre poziția sa din teren. Adrian Șut a fost omul meciului, cu un gol și pasă de gol. Mijlocașul a ajuns la meciul 100 în Superliga.

FCSB a revenit pe podium după victoria cu FC Argeș, 2-1. Șut și Deian Sorescu au fost oamenii cheie în jocul echipei lui Mihai Pintilii. Fanii roș-albaștrilor au avut parte și de o surpriză. Ovidiu Popescu a revenit pe teren după 7 luni.

Toate reacțiile de la FCSB, după victoria cu FC Argeș

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele trei puncte, a fost un meci greu, de luptă. Terenul a fost greu, dar mă bucur că ne-am adaptat.

Nu vreau să mă gândesc după fiecare meci că suntem acolo, vreau să o luăm meci cu meci. A fost o săptămână grea, s-a discutat foarte mult de poziția pe care sunt folosit. Am vorbit cu Pinti și mi-a spus că voi juca mai mult că fundaș dreapta. Dau totul acolo unde sunt folosit.

În momentul de față, chiar asta este lupta. În playoff și echipele vor arata altfel. Nu am simțit în teren că am făcut pasul în spate. Din teren nici nu am văzut ce s-a întâmplat la gol”, a declarat Deian Sorescu.

Adrian Șut, la meciul 100 în Liga 1

„Mă bucur că am ajutat echipa. Mă bucur că echipa a câștigat. Am marcat cu noroc, mă bucur că am fost acolo și mingea m-a lovit în picior, nu am avut niciun fel de reacție.

Pintii mi-a spus că are nevoie de mine să fiu lucid, să îmi văd de joc, pentru că vom câștiga fără niciun fel de probleme. Noi știam că o să marcăm, chiar vorbeam în vestiar să nu luăm gol, că de dat o să dăm. Avem o echipa de calitate.

În playoff se vor decide lucrurile. Orice echipă poate să aibă șanse la câștigarea campionatului. Pe noi nu ne interesează celelalte echipe, ne interesează ca noi să fim campioni”, a declarat Adrian Șut.

Andrea Compagno: „Am ratat din orice poziție!”

„A fost un meci greu pentru noi, dar știam că FC Argeș joacă foarte bine, să nu aruncăm mingea. Suntem fericiți că am câștigat toate cele trei puncte.

Se întâmplă să ratezi, ratează și mari atacanți. Sunt vârf, vreau să ajut echipa cu goluri, am ratat din orice poziție, dar poate că meciul următor voi marca din orice poziție.

Campionatul e foarte greu, pentru noi e important să ajungem în plaoff cu cât mai multe puncte”, a declarat Andrea Compagno la finalul partidei.

FC Argeș – FCSB. ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Straton – Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi – Meza Colli, Njike – G. Crețu, Koubemba, Jobello – Garita
Rezerve: Micle – Dobrosavlevici, M. Constantin, Tîrcoveanu, Mimito, Boubacar, A. Calcan, D. Croitoru, Betrand
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: Ad. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Ovidiu Artene și Mihai Marica
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu / Arbitru AVAR: Mircea Orbuleț

Urmăriți Playsport.ro și pe