Deian Sorescu, dorit în Liga 1! Care sunt ofertele pe care le-au refuzat cei de la Dinamo. „Am setat un preț”

Bordei Radu / 14.08.2021, 13:43
Deian Sorescu, dorit în Liga 1! Care sunt ofertele pe care le-au refuzat cei de la Dinamo. „Am setat un preț”

Cei de la Dinamo așteaptă o ofertă bună, ca să îl vândă pe Deian Sorescu. Fotbalistul care a impresionat în acest start de sezon este una din puținele speranțe ale șefilor clubului să aducă o sumă importantă în conturile clubului. Situația financiară rămâne dezastruoasă la gruparea aflată în insolvență.

Așa că, în ciuda faptului că Dinamo are interdicție la transferuri, „câinii” nu s-ar opune unui transfer pentru Sorescu. Asta doar dacă vor obține prețul pe care îl doresc, în schimbul golgheterului la zi al Ligii 1.

Dinamo a refuzat ofertele venite din Liga 1. „Nici nu vă închipuiți ce scheme ni s-au propus”

Sorescu a marcat 5 goluri în startul sezonului și este în cea mai bună formă a carierei. Dinamovistul a început să devină un jucător important și pentru echipa națională. De aceea, Iuliu Mureșan, administratorul clubului, este convins că un transfer este aproape. În străinătate, preferabil, chiar dacă jucătorul are admiratori și în Liga 1.

„Sunt niște discuții pentru Deian Sorescu. E cel mai atractiv jucător când vine vorba de un transfer. Au fost discuții din țară și din străinătate, a recunoscut Mureșan, pentru GSP.

Cu toate acestea, Mureșan nu crede că o echipă din România își permite să plătească 1 milion de euro pentru liderul „câinilor”.

Au fost tatonări, discuții, din țară, dar nu ne-au oferit nicio soluție bună. Dacă ați știi ce soluții, ce scheme ni s-au promis, nu puteam să accept așa ceva. Nu cred că cineva din România își permite să plătească prețul pe care l-am stabilit pentru Sorescu, a declarat Mureșan

Sorescu așteaptă să plece, clubul nu se grăbește să îl vândă

Chiar dacă nu ar refuza o ofertă în jurul sumei de 1 milion de euro, Dinamo nici nu ține să îl cedeze. Asta pentru că echipa nu ar putea să aducă un înlocuitor, iar echipa lui Bonetti trebuie să și reziste în Liga 1.

Ne-ar părea rău să plece, e jucătorul care dă goluri. Cu greu ne vom despărți de el. Pentru o sumă corespunzătoare, adică peste 1 milion de euro, nu vom avea ce face, va trebui să-l vindem, a precizat Mureșan

Sorescu, în schimb, nu se mai simte bine în Ștefan cel Mare. Fotbalistul este supărat din cauza numeroaselor probleme cu care s-a confruntat echipa.

Fanii nu ştiu adevărul. De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, decalra Sorescu, după meciul cu Chindia