Deian Sorescu e cu un pas plecat de la Dinamo! Mureșan: ”Are ceva oferte”. Care este noua sumă cerută pe golgheterul la zi al Ligii 1

Ștefănescu Dragoș / 12.08.2021, 13:14
Deian Sorescu e cu un pas plecat de la Dinamo! Mureșan: ”Are ceva oferte”. Care este noua sumă cerută pe golgheterul la zi al Ligii 1

Deian Sorescu este cel mai în formă jucător al lui Dinamo în primele etape ale Ligii 1. Cu evoluții constante foarte bune, mijlocașul dinamovist a intrat în vizorul mai multor echipe. Astfel, Deian Sorescu e cu un pas plecat de la Dinamo, având în vedere nevoia acută de bani din ”Ștefan cel Mare”.

Deian Sorescu a criticat conducerea lui Dinamo

În primele etape ale Ligii 1, Deian Sorescu a fost jucătorul decisiv al lui Dinamo. Fotbalistul a criticat dur conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare”, de fiecare dată când a avut ocazia. Și după înfrângerea cu Chindia, Deian Sorescu a dat câteva declarații critice la adresa conducerii dinamoviste.

Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat ce am vorbit, dar nu vreau să mai întru în discuţii. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos.

În momentul de faţă sunt la Dinamo şi joc la Dinamo până în ultimul minut, până când voi fi plecat sută la sută. Dar, până atunci, voi da totul pe teren, pentru că o fac pentru mine şi o fac pentru a mulţumi o lume întreagă. Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă. Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine.

Fanii nu ştiu adevărul. De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, va spun din punctul meu de vedere”, a declarat Deian Sorescu după înfrângerea cu Chindia Târgoviște.

Deian Sorescu e cu un pas plecat de la Dinamo

În urma evoluțiilor foarte bune, Deian Sorescu a intrat în atenția mai multor cluburi. Dinamo pare dispusă să-l vândă pe mijlocaș dar pentru o sumă de peste 1 milion de euro. Iuliu Mureșan a dezvăluit că există câteva oferte pentru Sorescu. Conducătorul lui Dinamo a declarat că se înțelege bine cu Sorescu în ciuda declarațiilor făcute de fotbalist.

Nu cred că mai este tensiune, am reluat lucrurile cu Sorescu. Trebuie să discutăm cu fotbaliștii ca să înțeleagă situația. Am încercat să îi explic foarte clar lucrurile.

Sorescu are ceva oferte, dar să vedem. Le analizăm și dacă o să fie momentul potrivit o să ne despărțim, dar mie îmi e greu să ne despărțim de un jucător ca Sorescu. E un jucător important atunci când e liniștit și concentrat. Mai e și golgheter. Nu discutăm sub un milion”, a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.