Deliciosul dialog între Lionel Messi și fiul său, Thiago. Ce l-a întrebat micuțul pe cel mai mare fotbalist al planetei

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 13:43
Deliciosul dialog între Lionel Messi și fiul său, Thiago. Ce l-a întrebat micuțul pe cel mai mare fotbalist al planetei

Lionel Messi (34 de ani) a câştigat pentru a şaptea oară trofeul „Balonul de Aur”, pentru cel mai bun jucător al anului, decernat, luni, la Paris, în cadrul galei organizate de revista France Football. La eveniment și-au făcut prezența și copiii starului argentinian. Ce l-a întrebat Thiago pe cel mai mare fotbalist al planetei.

Messi, pus în dificultate de propriul copil

Lionel Messi a cucerit pentru a 7-a oară în carieră Balonul de Aur (singurul jucător care a reușit această performanță). Argentinianul l-a devansat în cursa din acest sezon pe Robert Lewandowski. Pe locul 3 în această ierarhie s-a clasat Jorginho.

Pe locul secund în topul preferințelor s-a clasat Robert Lewandowski, cel care a avut un an fantastic în tricoul lui Bayern. Polonezul poate fi inclus în categoria marilor nedreptățiți din istoria decernării Balonului de Aur, multă lume considerând că el trebuia să câștige pentru că a fost constant pe parcursul ultimilor doi ani, iar în 2020 trofeul nu a fost acordat.

Messi a ajuns la gala organizată la Paris însoțit de soția sa Antonela, dar și de cei trei copii ai cuplului, Mateo, Ciro și Thiago, toți îmbrăcați la fel ca tatăl lor. La un moment dat, Thiago i-a pus o întrebare capcană fotbalistului de la PSG.

„De ce sunt șapte Baloane de Aur?!”

După ce a câștigat Balonul de Aur, Lionel Messi a ales să își spună a ales să-și spună oful, în cadrul unui interviu acordat France Football. Alături de el se aflau și cei trei copii ai săi, care aveau în față toate cele șapte Baloane de Aur cucerite de către tatăl lor.

La un moment dat, argentiinianul a fost întrebat de Thiago de ce sunt șapte Baloane de Aur pe masă. Ceilalți doi copii, Mateo și Ciro se aflau și ei la masă, dar erau fascinați de trofeele care străluceau în fața lor.

În cadrul interviului, Messi a mărturisit că a suferit o gravă accidentare după meciul cu Chelsea, din returul ”dublei” din optimile de finală ale Champions League. El susține că acesta a fost motivul pentru care nu a evoluat alături de coechipierii lui.

Îmi pare rău că am procedat așa. Nu realizam ce se întâmplă. În acel moment, mă gândeam doar că n-am jucat. Mi-ar fi plăcut mult să fiu măcar pe bancă la acel meci. Până la accidentare, am jucat în Champions League.

Am fost foarte dezamăgit. Regret profund acel episod. Noi câștigaserăm atunci Champions League și nu știam dacă se va mai repeta performanța. Din fericire, am avut ocazia să celebrez câștigarea Champions League după.”, a declarat Lionel Messi, pentru sursa anterior citată.