Delir la FCSB. Se vorbește de dorința lui Bayern Munchen de a-l cumpăra pe Tavi Popescu: „Se integrează”

Octavian Vasilescu / 17.02.2022, 20:51
Delir la FCSB. Se vorbește de dorința lui Bayern Munchen de a-l cumpăra pe Tavi Popescu: „Se integrează”

Atacantul Octavian Popescu (19 de ani) a impresionat la FCSB în acest sezon, iar patronul echipei, Gigi Becali (63 de ani), visează să-l vândă pentru cel puțin 20 de milioane de euro.

Delir la FCSB. Se vorbește de dorința lui Bayern Munchen de a-l cumpăra pe Tavi Popescu

Sport.ro anunță că scouterii gigantului Bayern Munchen au venit la București pentru a-l vedea în direct la treabă pe Octavian Popescu. Fost jucător în Bundesliga, Dorinel Munteanu (53 de ani) spune că Octavian Popescu ar putea juca în Germania:

E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum.

Nu știu dacă va fi luat la prima echipă din primul moment, dar e un jucător tânăr, are calitate. Bayern ar putea să-l integreze”, a spus Munteanu, pentru sursa citată.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de, cota de piață a lui Octavian Popescu se ridică în acest moment la 1,9 milioane de euro.

Octavian Popescu a evoluat în 22 de meciuri oficiale în acest sezon pentru FCSB, reușind să marcheze șase goluri și să livreze trei pase decisive.

Edi Iordănescu a vorbit despre Octavian Popescu. Ușă închisă la națională pentru talismanul lui Gigi Becali?

Octavian Popescu ar putea avea ușa închisă la echipa națională în debutul de mandat al noului selecționer, Edi Iordănescu. Antrenorul a anunțat deja că va restrânge semnificativ aria de selecție, iar Octavian Popescu nu se încadrează în planurile lui Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu a încercat să explice de ce nu este Octavian Popescu pregătit să facă pasul spre naționala de seniori:

Tavi mai are nevoie de forță, de maturitate în joc. Are fluctuații în joc, știu ce spun, l-am avut pe mână. Are 5-7 minute bune, iese la rampă, e dinamic, prezent, dar apoi dispare alte 7-8 minute din joc.

Eu aveam o strategie, eram vocal cu jucătorii tineri în timpul jocului. Când vedeam că nu sunt așa cum trebuie, reacționam și încercam să-i trezesc. E un jucător tânăr și sunt normale până la urmă aceste fluctuații”, a declarat Edi Iordănescu, în direct la Digi Sport.