Denis Alibec a debutat cu gol în Grecia. A avut nevoie de câteva minute pentru a marca în tricoul lui Atromitos

Robert Zanfir / 10.02.2022, 20:04
Denis Alibec a debutat cu gol în Grecia. A avut nevoie de câteva minute pentru a marca în tricoul lui Atromitos

Denis Alibec a marcat la debutul în Grecia. Atacantul a înscris după doar 19 minute în tricoul lui Atromitos. Pentru noua echipă a fostului jucător de la CFR Cluj a jucat și Dorin Rotariu.

Denis Alibec a plecat pe ușa din dos din Liga 1. A declarat în exclusivitate pentru Playsport, la despărțirea de CFR Cluj, că va reveni la națională pe cai mari.

Denis Alibec a debutat cu gol în Grecia. A avut nevoie de câteva minute pentru a marca în tricoul lui Atromitos

Fost campion al Ligii 1, Denis Alibec a ajuns în subsolul campionatului din Grecia. Jucătorul promovat cu mulți ani în urmă de celebrul Jose Mourinho a avut, totuși, un debut de vis în Grecia.

A intrat pe teren în minutul 69 și a marcat în minutul 88 al partidei cu Lamia. A fost golul 3 al gazdelor, care au câștigat cu 3-1, după ce oaspeții au deschis scorul.

Pentru Atromitos a jucat și Dorin Rotariu. Fostul dinamovist a jucat din primul minut și a fost schimbat în minutul 75.

Pentru Atromitos, victoria cu Lamia este prima după 8 etape. Echipa românilor Denis Alibec și Dorin Rotariu este pe locul 13, penultimul, cu doar 13 puncte.

Confesiunea lui Denis Alibec după transferul în Grecia: „O să marchez cât să devin titular la națională și să nu mai las loc de minciuni”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport, Denis Alibec promite că va redeveni ceea ce a fost și că va reveni pe cai mari la națională.

„În mod clar, nici eu nu puteam să ofer cât îmi doream la CFR Cluj, nici clubul nu cred că era mulțumit cu randamentul meu. Sigur a fost mai bine pentru toată lumea să fac pasul spre altă echipă.

Păi, eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor și alt sistem de joc. Relația mea atât cu clubul, cât și cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înțeleagă altceva! Doar că toți știm cred tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu și nu cred că mi se potrivește, atâta tot.

Eu simt că pot să ofer mult mai mult și aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puțin și nu eram mulțumit eu, am marcat puțin și nu era nimeni mulțumit, normal.

Greșelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătușare”, a declarat Denis Alibec pentru Playsport.

Mă bucur că am venit în Grecia, la Atromitos. Știu că e o echipă bună, iar locul din clasament nu reflectă valoarea echipei. Când am aflat despre interesul de la Atromitos, am întrebat prietenii care știa informații despre Grecia și campionatul Greciei. Mi s-a spus tot ce e mai bun despre club, așa că voi fi foarte fericit. Am vorbit și cu Rotariu și el este gata să dea totul pentru echipă
Denis Alibec