Denis Alibec, luat la mișto de Cornel Dinu. “Se vede shaorma pe el!” Ce-i reproșează Mister jucătorului de la națională

Moldoveanu Camelia / 08.06.2022, 17:17
Denis Alibec, luat la mișto de Cornel Dinu. “Se vede shaorma pe el!” Ce-i reproșează Mister jucătorului de la națională

După ce naționala Românie a pierdut și meciul cu Bosnia, scor 1-0, Cornel Dinu „a pus tunurile” pe Denis Alibec. Mister nu a putut să treacă peste faptul că „șeptarul tricolorilor” are vizibil câteva kilograme în plus.

Denis Alibec, ținta lui Cornel Dinu

Naționala României a pierdut primele două meciuri din grupele Nations League. „Tricolorii” urmează să joace contra Finlandei pe data de 11 iunie, de la 21:45, partidă care o să fie transmisă în format LIVETEXT pe playsport.ro.

Cornel Dinu a fost cu ochii pe evoluția fotbaliștilor aflați sub comanda lui Edi Iordănescu. Cel mai „mitraliat” a fost Denis Alibec, fotbalistul despre care s-a vorbit în mai multe rânduri că are câteva kilograme în plus. Nici Chiricheș și Pușcaș n-au scăpat de vorbele dure ale lui Cornel Dinu.

La Chiricheş ferească Dumnezeu să scape contra lui 1 contra 1. Iar despre Puşcaş nu este de nivelul echipei naţionale. A fost unul dintre jucătorii modeşti. A avut două situaţii în care trebuia să marcăm în mod normal…

Denis Alibec pe care se vede existenţa acelui fel de mâncare balcanic, un fel de mâncare balcanică care este şaorma. Cu certitudine el are 7-8 kg în plus. Acum aflăm de la conducerea lui Edi că la faza aia când a încercat să se ducă după minge a făcut un accident muscular”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Programul meciurilor României din luna iunie în Liga Naţiunilor

Sâmbătă 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru – România 2-0
Marţi 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina – România 1-0
Sâmbătă 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România – Finlanda
Marţi 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România – Muntenegru

Edi Iordănescu, discurs optimist după înfrângerea de la Zenica

La finalul partidei de la Zenica, Edi Iordănescu a avut un discurs optimist, în ciuda celor două înfrângeri consecutive. Selecționerul a subliniat că naționala României a arătat mult mai bine și merita cel puțin un punct din acest duel. Iordănescu Jr. a subliniat că își asumă întreaga responsabilitate a rezultatelor.

O să încep cu ce am transmis vestiarului. Le-am spus băieţilor şi înainte de meci, şi la final, că atât timp cât este atitudinea corectă, când avem curaj, când muncim, când dăm ce avem mai bun pentru tricou, atunci eu sunt pregătit să îmi asum total responsabilitea şi asta fac.

Responsabilitatea rezultatului este a mea, echipa a răspuns bine, incomparabil cu ce am văzut în primul joc, am avut altă atitudine, altă determinare. Am fost mult mai combativi, am alergat, am fost mai disponibili la efort, am avut alt curaj. Am avut momente bune şi foarte bune. Să fim sinceri, din punctul meu de vedere şi cred că sunteţi în asentiment cu mine, cred că meritam cel puţin un punct”, a declarat Edi Iordănescu.