Dennis Man a fost „forțat” să plece de la FCSB. „Erau prea mulți bani în joc”

Bordei Radu 28.11.2021, 11:47
Dennis Man a fost „forțat” să plece de la FCSB. „Erau prea mulți bani în joc”

Transferul lui Dennis Man a reprezentat o adevărată lovitură dată de Gigi Becali, pe piața transferurilor. În plină pandemie, Parma a plătit pe loc 11 milioane de euro, iar FCSB ar mai putea încasa în jur de două milioane pe fotbalist. Atacantul FCSB-ului reprezintă cel mai scump transfer efectuat din Liga 1.

Surprinzător, această mutare putea să nu se realizeze, chiar din cauza fotbalistului. Acesta nu era încântat să meargă la Parma, echipă care se lupta pentru supraviețuire, în Italia. De altfel, parmegianii au și retrogradat la finalul sezonului. Gigi Becali nici nu a vrut să audă că Man ar dori să mai rămână. Finanțatorul FCSB putea rata o avere.

Dennis Man a avut nevoie să fie convins să plece la Parma. Gigi Becali nu dorea să rateze potul cel mare

Evoluțiile atacantului, care era golgheterul Ligii 1, în momentul plecării, au atras atenția mai multor grupări. De aceea, Man nu se grăbea să plece. Chiar dacă Serie A reprezintă unul din cele mai puternice ligi europene, Dennis nu era încântat de varianta Parma. Finanțatorul echipei dăduse deja ordinul ca mutarea să se producă.

Știu că a zis Man că a venit Meme la el și i-a spus să plece. Da, i-am zis la modul ăsta, pentru că, atunci când oferta este una mare, niciun jucător nu trebuie să stea. Erau bani mulți de tot la mijloc, nu doar pentru club, dar și pentru el. Asta i-am și zis, „Dennis, este o ofertă prea bună pentru noi, dar și pentru tine”. Păi el acum câștigă dublu față de cât încasează Moruțan la Galatasaray. Despre ce vorbim? Ca să nu mai zic că și clubul a spart recordul transferurilor din Liga 1, în plină pandemie. Și am încasat banii, a explicat Mihai Stoica, la Telekom

„El dorea o echipă mai bună, dar i-am zis că se va aranja pe viață”. Ce l-a convins pe Man să plece

Fotbalistul ezita să semneze pentru că ar fi vrut să aștepte o ofertă de la o echipă mai bună. Man știa că nu va avea timp să se adapteze la un club aflat în pericol de retrogradare.

Știu că fotbalistic nu era ce trebuia, echipa s-a chinuit atunci și o face și acum, în Serie B. Dar uite că Man a jucat bine în Serie A, deja au pus alții ochii pe el. În plus, în cinci ani de zile el s-a aranjat pe toată viața, el, familia lui, toată lumea. Cum putea să refuze așa ceva?, a declarat Stoica

Urmăriți Playsport.ro și pe