Veste de impact pentru Dennis Man. Românului i s-au transmis cele mai așteptate cuvinte

Olteanu Ștefan / 27.11.2021, 18:46

La ultima conferință de presă, Giuseppe Iachini, noul antrenor de la Parma, i-a transmis o veste încurajatoare lui Dennis Man. Atacantul de 23 de ani intrase în dizgrația fostului tehnician, însă acum are șansa să își recapete locul în echipă. Iachini i-a promis lui Man că îi va acorda tot suportul său în încercarea de a-l readuce la o formă cât mai bună.

„Dennis Man are calități excelente. Lucrez cu el, încerc să îl facă să redevină util!”. Veste importantă pentru atacantul român

După un start de sezon foarte bun, Dennis Man a ajuns rezervă la Parma și a jucat doar 10 minute în ultimele 5 meciuri, însă acum primește o veste bună din partea noului antrenor.
Giuseppe Iachini a fost numit antrenor la Parma în locul lui Enzo Maresca, iar noul tehnician este gata să îi întindă o mână de ajutor lui Man.

Atacantul de 23 de ani a fost adus de la FCSB ca o mare speranță și în acest moment este cel mai valoros fotbalist din lotul Parmei. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Man este de 10 milioane de euro. El este urmat îndeaproape de Valentin Mihăilă, care are o cotă de 8.5 milioane de euro.

Astfel, Giuseppe Iachini nu ia în calcul să nu se bazeze pe Dennis Man la meciurile următoare. Însă, tehnicianul spune că Man va avea nevoie de o perioadă pentru e reveni la forma de la începutul sezonului:

Trebuie să mă gândesc la toți jucătorii, iar Dennis Man face parte din echipă. Are calități excelente, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel cum o fac și cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre.

Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare. Apoi vom vedea dacă vor înțelege ce trebuie să facă, dar acesta este un discurs care se aplică tuturor jucătorilor. Dennis va urma aceeași cale precum ceilalți”, a spus Iachini, potrivit Parma Live.

Dennis Man a început sezonul cu două goluri în primele trei etape

În startul sezonului, Dennis Man a fost titular incontestabil la Parma. Mai mult, el a început excelent stagiunea din Serie B și în primele trei etape reușise să înscrie două goluri.
Din păcate, după înfrângerea cu Cremonese din runda a 4-a, Dennis Man a fost depistat pozitiv cu Covid-19. El a lipsit trei etape, iar la revenirea pe teren nu a mai traversat aceeași formă din debutul sezonului. După două meciuri în care a fost titularizat de Enzo Maresca, el a ajuns să fie lăsat doar pe banca de rezerve patru etape la rând.
În ultima etapă a fost din nou rezervă, însă a intrat pe teren în ultimele minute ale remizei cu Cosenza, scor 1-1.

Patru goluri și o pasă decisivă, acestea sunt cifrele lui Dennis Man, în 22 de meciuri jucate pentru Parma.
Dacă nu va reuși să se impună în Italia, Dennis Man are în continuare și opțiunea unui transfer în Turcia, la Galatasaray. Fatih Terim a confirmat negocierile și a recunoscut că îl dorește pe fostul atacant de la FCSB.