Dennis Man, aproape de transferul carierei. „Perla” lui Gigi Becali poate pleca chiar din această iarnă

Marian Cărăvan 17.12.2020, 10:31
Dennis Man, aproape de transferul carierei. „Perla” lui Gigi Becali poate pleca chiar din această iarnă

Dennis Man ar putea pleca chiar din această iarnă de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali este aproape de transferul carierei. Monitorizat de mai multe echipe în ultimele luni, golgheterul Ligii 1 ar putea ajunge în curând la un alt club.

Dennis Man, aproape de transferul carierei. Unde poate ajunge „perla” lui Gigi Becali

Despre transferul lui Dennis Man s-a tot vorbit în ultimele luni, însă deocamdată Gigi Becali nu a ajuns la un acord concret cu niciun alt club. Nici chiar atunci când oficialii de la Norwich au venit special la București pentru a negocia transferul atacantului. Golgheterul Ligii 1, cu zece reușite în acest sezon, Dennis Man ar putea pleca de la FCSB chiar în această iarnă. E dorit insistent de fanii unei echipe tari din Turcia. Fanii lui Fenerbahce trepidează și cer insistent ca Dennis Man să ajungă cât mai repede la echipa de pe Bosfor.

„Am văzut zvonuri că ar putea să vină Dennis Man. Și el, dar și Osayi-Samuel, sunt fotbaliști care ridică tribunele în aer. Ambii controlează excelent mingea, au șuturi fantastice, se descurcă bine pe spații mici, au sprint, iar echipa ar arăta complet diferit cu ei în teren.

L-am urmărit pe Man! Am văzut că va face un pas înainte și va juca la o echipă mare. Hai să-l luăm! Man e visul meu din acest an”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor, pe rețelele sociale.

Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 10 reusite
Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 10 reusite

Dennis Man e cotat la 5 milioane. Anamaria Prodan spune că fotbalistul valorează mai mult

Golgheterul Ligii 1 are o cotă de piață de 5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Cu toate acestea, Anamaria Prodan susține că fotbalistul valorează dublu.

„Dennis Man valorează acum 10 milioane. Gigi Becali a avut oferta asta, dar a refuzat. Gigi Becali a refuzat 20 de milioane pentru Man și Coman, plus bonusurile astea. A refuzat de patru ori suma asta. Oferta de la Norwich ajungea la 23 de milioane de lire, adică 25 de milioane cu tot cu bonusuri. Man poate pleca pe bani foarte mulți în Italia, Spania, Germania. Dacă iei 10% dintr-un viitor transfer e bine. 30% e mult”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

Născut la data de 26 august 1998, Dennis Man a fost legitimat de FCSB pe 5 septembrie 2016. Arădeanul are contract cu echipa lui Gigi Becali până pe 30 iunie 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe