Gigi Becali a vorbit public după patru luni de tăcere. Ce televiziune l-a convins pe șeful FCSB

Marian Cărăvan 17.12.2020, 09:18
Gigi Becali a vorbit public după patru luni de tăcere. Ce televiziune l-a convins pe șeful FCSB

Gigi Becali era o prezență constantă în spațiul public. Cu intervenții foarte dese în emisiuni, patronul FCSB a ales la un moment dat să se retragă și să nu mai vorbească cu presa. Gigi Becali a ieșit din „silenzio stampa”. După vreo patru luni de tăcere, Gigi Becali a vorbit public despre decizia sa.

Gigi Becali a vorbit public după patru luni de tăcere

La un moment dat, Gigi Becali părea decis să nu mai iasă cu declarații în spațiul public. Pe la sfârșitul lunii august, patronul FCSB a dispărut subit din peisaj, după ce ne obișnuise cu „avalanșa” de intervenții în emisiunile tv, cu declarații care mai de care mai spumoase. De ce să fi făcut Gigi Becali un asemenea gest? Ce l-a determinat pe finanțatorul FCSB să ia o asemenea decizie neașteptată? Sunt întrebări la care oferit răspunsuri după aproape patru luni de tăcere. Intersenat este că răspunsurile nu au fost oferite unei publicații sau unei televiziuni cu profil de sport. Gigi Becali a rupt tăcerea după aproape patru luni.

„De ce crezi că eu nu vreau să mai apar în public? Pentru că dacă o să ies, o să fac păcate, o să cad în slavă deșartă, trufie și mândrie. Degeaba țineam post și mergeam la biserică dacă vorbeam vrute și nevrute”, a declarat Gigi Becali pentru publicația Lumea Credinței.

Curios este că de când Gigi Becali nu a mai ieșit cu declarații despre echipa sa înaintea și după meciurile roș-albaștrilor, FCSB a avut rezultate bune în campionat. Iar acum se bate pentru primul loc cu Universitatea Craiova. Meciul direct va fi vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30, în Bănie. Înaintea meciului din etapa a 14-a din Liga 1, lider este Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, secondată de FCSB, cu 30 de puncte.

Gigi Becali a vorbit public dupa patru luni
Gigi Becali a vorbit public dupa patru luni

Se retrage Gigi Becali la mânăstire?

Gigi Becali a pozat deseori într-un om religios, un creștin cu frică de Dumnezeu și spune că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire. Dar ar putea să o facă mai repede decât și-ar fi imaginat.

În ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, însă una dintre ele i-a atras atenția în mod deosebit. A mers acolo în mod repetat și a făcut donații generoase. Vorbim de Schitul Pătrunsa. Ansamblul monahal din comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Nu mulți se încumetă să îl viziteze, fiind greu accesibil. Zona este superbă, despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Deși anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, Gigi Becali ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme, scrie Sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe