Dennis Man, cerut titular la Parma de italieni! „Nu poate fi evitat pentru totdeauna!”. A avut o discuție cu antrenorul

Olteanu Ștefan / 19.11.2021, 12:04

Dennis Man (23 de ani) a rămas pe banca de rezerve la ultimele trei meciuri jucate de Parma în Serie B, dar acum este cerut titular de italieni. De asemenea, atacantul transferat de la FCSB a avut în ultimele zile și o discuție privată cu antrenorul Enzo Maresca.

„Dennis Man ar trebui să apară pe teren în meciul cu Cosenza!”. Atacantul român e cerut titular la Parma

Fără niciun minut jucat în ultimele trei partide din Serie B, Dennis Man a ajuns să fie cerut titular în „unsprezecele” lui Maresca de ziariștii italieni.
După înfrângerea usturătoare cu Lecce din ultima etapă, scor 0-4 în deplasare, Parma se pregătește acum să primească vizita celor de la Cosenza.
În acest context, ziariștii de la Parma Live au analizat posibilitățile pe care le are tehnicianul la dispoziție. Maresca are câțiva jucători incerți, între care Simon Sohm, Adrian Benedyczak și Franco Vazquez, iar înaintea meciului cu Cosenza s-a vorbit despre posibilitatea ca Dennis Man să reapară în „primul 11”.

Sentimentul este că jucători precum Man și Mihăilă nu pot fi ignorați pentru totdeauna”, au scris italienii de la Parma Live.

Referitor la Dennis Man, aceștia au mai precizat:

Man ar trebui să reapară în echipă împotriva lui Cosenza. El a fost titular și a părut foarte motivat la echipa națională a României. Cu atât mai mult ar trebui să joace, deoarece a avut și o discuție cu Maresca”.

Cum a reacționat Dennis Man după ce nu a mai fost folosit de Enzo Maresca

Într-un interviu acordat celor de la Parma Live, Giovanni Becali a vorbit despre situația lui Dennis Man din ultimele săptămâni.
Impresarul spune că Man nu a fost deloc mulțumit de faptul că a ajuns rezervă:

Nu i-a picat bine. Dar sunt decizii ale antrenorului, cu care a avut și o discuție. Sperăm ca de acum încolo lucrurile să meargă bine”, a spus Becali.

Referitor la posibilitatea ca Man să plece de la Parma, Giovanni Becali a declarat:

A fost un interes din partea unui club turc, iar aceștia mi-au transmis care este dorința lor. Am vorbit apoi cu conducătorii Parmei care au spus că Dennis Man va pleca doar pentru un anumit preț.

După aceea, echipa turcă a renunțat când a auzit ce pretenții are Parma. Dennis Man mai are 5 ani de contract, se gândește doar la Parma și vrea ca împreună cu conducerea și coechipierii lui să prindă cel puțin barajul de promovare în Serie A”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

Ioan Becali a clarificat situația lui Mihăilă. Ce planuri are Parma cu tânărul jucător român?