Dennis Man, nașul Craiovei. Golgheterul campionatului a readus-o pe FCSB pe primul loc

Marian Cărăvan 18.12.2020, 23:02
Dennis Man, nașul Craiovei. Golgheterul campionatului a readus-o pe FCSB pe primul loc

Dennis Man a realizat „dubla” în derby-ul cu Universitatea Craiova și a ajuns la 14 reușite în clasamentul golgheterilor. Șase goluri a înscris Man până acum contra Craiovei.

Dennis Man, nașul Craiovei

Dennis Man și-a confirmat statutul de golgheter al Ligii 1 și a punctat decisiv în această seară în derby-ul etapei a 14-a din Liga 1. FCSB s-a impus cu 2-0 în fața Universității Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, și a revenit în fruntea clasamentului.

Man a reușit „dubla” în Bănie. A deschis scorul în minutul 39, atunci când a primit o pasă de la Florinel Coman, a fost scăpat din marcaj de Bancu și a înscris cu un șut pe jos, la colțul scurt. În minutul 55, a majorat avantajul echipei sale, după ce a scăpat singur cu portarul Pigliacelli. Cu reușitele din această seară, Dennis Man a ajuns la șase goluri macate contra Craiovei, în 10 meciuri. Totodată, fotbalistul de la FCSB s-a desprins în fruntea clasamentului golgheterilor, cu 14 reușite în acest sezon.

„Am întâlnit un adversar bun, aveam nevoie de această victorie pentru moral, pentru a urca din nou pe primul loc. Important este că am strâns rândurile, am știut ce vrem de la această partidă și ne bucurăm că plecăm cu cele trei puncte.

Am început slab meciul, chiar vorbisem la pauză și spuneam să intrăm mai bine a doua repriză, pentru că am fost moi. Chiar și cu acel joc am reușit să înscriem și am intrat la pauză cu un avantaj”, a declarat Dennis Man.

Dennis Man ar putea pleca chiar din această iarnă de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali este aproape de transferul carierei. Monitorizat de mai multe echipe în ultimele luni, golgheterul Ligii 1 ar putea ajunge în curând la un alt club.

„Dennis Man valorează acum 10 milioane. Gigi Becali a avut oferta asta, dar a refuzat. Gigi Becali a refuzat 20 de milioane pentru Man și Coman, plus bonusurile astea. A refuzat de patru ori suma asta. Oferta de la Norwich ajungea la 23 de milioane de lire, adică 25 de milioane cu tot cu bonusuri. Man poate pleca pe bani foarte mulți în Italia, Spania, Germania. dacă iei 10% dintr-un viitor transfer e bine. 30% e mult”, a spus Anamaria Prodan.

Dennis Man are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe