Dennis Man, pe urmele lui Mutu: ”Jucătorul și-a dat acordul!” Îl conving italienii și pe Gigi Becali, pentru un transfer-record?

Gabriel Eșanu 04.01.2021, 20:44
Dennis Man, pe urmele lui Mutu: ”Jucătorul și-a dat acordul!” Îl conving italienii și pe Gigi Becali, pentru un transfer-record?

Gigi Becali încearcă să vândă câțiva jucători în această iarnă, iar Dennis Man are cele mai mari șanse să plece de la FCSB. Fotbalistul de 22 de ani ar avea mai multe oferte importante, dar pare să fie tentat să meargă în Serie A. Viola News scrie că fotbalistul și-ar fi dat deja acordul pentru un transfer la Fiorentina. Singura problemă este că formația toscană consideră că prețul stabilit de Becali este prea mare. 15 milioane de euro vrea patronul formației din comuna Berceni pentru cel mai bine cotat jucător al său.

„Man consideră că Fiorentina este destinația perfectă pentru a progresa”, titrează sursa citată.

Se pare că și Adrian Mutu, cel care îl antrenează pe Man la echipa de tineret, l-ar fi recomandat pe tânărul fotbalist. Doar că italienii așteaptă ca Becali să își micșoreze pretențiile până în jurul a 10 milioane de euro. Sumă care oricum l-ar transforma în cel mai scump jucător plecat din Liga 1.

Dennis Man nu este de acord cu prețul de 15 milioane de euro pe care Gigi Becali i l-a fixat

Dennis Man este convins că prețul pe care Gigi Becali îl vrea pentru el este unul exagerat. Dar că va continua să se pregătească și așteaptă momentul în care va putea pleca.

„Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord. Șansele sunt egale la titlu cu Craiova și cu CFR. Suntem pe un drum bun, suntem pe locul 1 și sper să rămânem acolo și să luăm titlul. Sunt mulțumit. Nu mă gândeam că o să marchez așa mult până la sfârșitul turului”, a declarat Man pentru ProSport Live.

Fiorentina este pe locul 14 în Serie A, cu 15 puncte după primele 15 etape disputate. Formația pregătită de Cesare Prandelli a avut serioase probleme în ofensivă în acest sezon. Doar 16 goluri au marcat toscanii în campionat. În ultima etapă, Fiorentina a remizat cu Bologna, pe propriul teren, scor 0-0. Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 12 goluri marcate în prima parte a sezonului.

Adrian Mutu a jucat la Fiorentina între 2006 și 2011, fiind achiziționat de la Juventus, pentru opt milioane de euro. A avut 143 de partide în tricoul viola și a reușit să marcheze 69 de goluri.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe